Tehnički kutak > Garaža
Gilera DNA 50>70>150>180by Matija
Daniel jet:
Pežo retrovizori :icon_scratch:
matija84m:
Hmmmm
Ma nisu. Trebali bi bit za lunu. Uglavnom neki kineski.
Retrovizori od lune su mi se dobro pokazali po polozaju i preglednosti. Zato sam ciljao na takve da su sto slicniji. I cine se ok zada.
Vidit cu bas kad se pocnem vozit, ali imaju siroki spektar za stelanje, a to mi je bitno kao i preglednost.
mic:
Dobro bi sjeli neki malo moderniji žmigavci :toothy10:
matija84m:
Nooooo
Onda homologacija ....... Ovo ono, neka budu org :toothy10:
matija84m:
Zamorce slozeno. Ubacio sam usput i novi centralni jer stari ima vec oko 7000 predenih, pa neka odmara. I auspuh gianeli rekord.
screen capture open source
Od ostalih postavki nisam nista dirao za sad. Prvo razrada pa cu vidit kaj bu trebalo.
Unatoc kisi sam uspio napravit manji dir i mogu rec da mi se svida ova kombinacija za vozit. Podosta momenta se izvuce na niskim okretajima. S obzirom da prenos nije diran na puni gas skoci na 10000 kako je i bilo sa drevo. I tu se vec osjeti moc. Ostavit cu ga tako jos neko vreme dok se ne razradi malo, a onda ubacit lakse rolice da okretaj skoci barem na 10500 i tu bi se jos trebalo dobit nesto snage. Nadam se barem.
Iako cu svejedno testirat sa blokadom na variomatu da vidim di je najjaci. I vidit koliko visoko sa okretajom moze ic ovaj auspuh u kombinaciji sa due+
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju