Tehnički kutak > Garaža
Gilera DNA 50>70>150>180by Matija
matija84m:
Jbg plave rangle vise nisu in, sada se cilindri bacaju u plavo :icon_thumright:
Iako bi due+ trebao bit ljubicasti. Imam takvog jednog u steku, ali je za minareli.
challenbeen:
--- Citat: matija84m - 09 Listopad, 2020, 21:00:28 ---Jbg plave rangle vise nisu in, sada se cilindri bacaju u plavo :icon_thumright:
Iako bi due+ trebao bit ljubicasti. Imam takvog jednog u steku, ali je za minareli.
--- Kraj citata ---
.
Moj ce da bude plav :S hahaha
Ali boja cilindra je top!
matija84m:
Zanimljivo da je i due+ medu onim cilindrima koji imaju uske rupe za hladenje. Pa sam ih prosirio zbog boljeg protoka.
Corector:
Imao sam iskustvo s previsokom radnom temperaturom, i ti kanali su bili tvornicki na oem.cilindru lose odliveni, nakon sirenja se dobilo nesto. Medjutim maknuo sam jos i termostat. Ali bez termostata samo malo sppriie digne radnu temperaturu, a kasnije je identicno. Sto znaci da ne ometa hladjenje dok je masina zagrijana.
matija84m:
Ma ti kanali su dosta lose odliveni na svim gus cilindrima.
Svakako je plan vozit sa termostatom. A hladenje me nista ne brine jer jer veliki kiler slozen i ventilator na prekidac po potrebi.
Svakako ne mislim izvlacit maximum iz kita. Vec probat ustelat sa rekordom. Iako imam u steku sve potrebno da izvucem maximum ali onda odem previsoko sa okretajima, a to sada nikako ne zelim i nemam potrebe za tim.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju