Tehnički kutak > Garaža
Gilera DNA 50>70>150>180by Matija
Corector:
Imaju ga sigurno u Ami Tradeu. Postoji rijedji i gusci, vidim da je ovaj gusci u obje smjese, a ja imam rijedji. Kod guscih se malo obogati smjesa i uspori odaziv na gas.
Ti filteri zraka ne bi pucali da imaju nekakvu mrezicu koja bi ih pridrzavala iznutra. Ali ne isplati se kemijat kad su ionako prestari i truli.
matija84m:
Tako je ami trade ga ima. Imaju dosta velik asortiman polini proizvoda.
Trenutna cjena je 55 kuna.
Sta se gustoce tice neznam za rijetki, nisam ni pital. Ovaj mi se zbog svoje debljine i gustoce najvise svida. Koristim ga i na malom airboxu i super je.
Znaci ovu novu spuzvu sam namocil sa mjesavinom da se malo naulji kako nebi bila suha. I osjetim razliku u protocnosti. Ovaj nova spuzva je protocnija od one stare koja je pocepana. Mozda cu cak i morat povecat diznu ili samo dignut iglu za zub. Jer vidim da su mi ona trokiranja na 1/4 gasa nestala. I svjecica nije onako tamna kao prije.
Zakljucak je da je spuzva dovoljno protocna za zrak, i dovoljno gusta da sve smece filtrira.
matija84m:
Kazu da slika govori 1000 rijeci :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Tomi_ZG:
Au mrale s ovime ćeš u kosmoski mod samo tako,samo pazi ovo je klipčina iz lepljive družine :laughing7:
matija84m:
A mrale nemoj me odma plasit :laughing7:
Vise me brine dal bu se radilica raspala odma :toothy12:
Malo cu ga pripitomit barem dok se ne razradi.
Ustvari sam trazio losiji cilindar gus koji bi onda slozio na soecijalu. Pojavio se ovaj due+ koji je u top stanju pa ga necu brusit. Vec sam uzeo novi klip za njega pa neka vozi tako za pocetak.
Probat cu se suzdrzat da ne montiram odma shoot, vec slozit sa slabijim spuhom. Imam rekorda u steku, to bi mogla bit malo pitomija kombinacija, dok se ne ubaci nova radilica.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju