Tehnički kutak > Garaža
Gilera DNA 50>70>150>180by Matija
Corector:
DNA se vraca na tripersko-tunerski put hehe
Pretpostavljam da se niste puno kupali, jer je pogibija odradit povratak nakon sto se ishabas u moru do 3. specijale :D
matija84m:
Ma ja sam zaobiso kupanac svjesno i namjerno, nisam uzel opremu za u more. A i kasno je bilo vec, zahladilo je. Kupanac ce bit koji drugi put, sada samo tripcina :icon_thumright:
matija84m:
Nakon tripa poceli problemi sa paljenjem :dontknow: Onda i sa gasenjem u voznji. :dontknow:
Da ne duzim previse, sumnju bacam na struju. Ali sta nevalja? Sumnjam na dzek iz paljenja jer nakon cackanja obicno proradi i vozi. Tako mjenjam bobinu i opet isto.
Nalazim na forumu koje vrednosti mora davat paljenje ako je ispravno, i zakljucio sam da je paljenje ispravno.
upload foto
Isto tako sam utvrdio ispitivanjem da je dzek ispravan jer dobro provodi struju, ispitao naravno.
Iskru malo imam, malo ne. I zakljucak je da cdi bobina ipak nevalja.
S obzirom da imam dvije neispravne konzultiram se sa dariom pa mi je on donirao svoju cdi bobinu iz steka. Hvala mu :icon_thumright:
Sada mogu rec da je problem rijesen jer skuter uredno radi vec dva dana. Nadam se da ce tako i ostat.
matija84m:
Nije se dugo serafilo ::)
Da skratim pricu kolko je moguce. Znaci zamorce ima neke znakove umora. Slabije ide, manje se vrti nekih 600-800 okretaja, losije prima gas....
Cilindar je od prije posaran i znam da je to najslabija tocka pa krecem sa otvaranjem masine.
Iznenađuje me da je sve na svom mjestu. Ili mozda nije :dontknow:
Dok u ruci vrtim klip ispadne mi 1/3 gornje karike :o
Jbt karika je pukla i ostala na svom mjestu, ali nema funkciju.
Drevo je vozil samo na donjoj kariki :toothy12:
hosting an image
Tu stajem sa daljnim radovima do sutra dok ne odlucim kaj slagat ???
PchelaUbica:
Mrale red je da predes na peugeot ac vertikalu nhf
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju