Tehnički kutak > Garaža

Gilera DNA 50>70>150>180by Matija

<< < (141/285) > >>

TopPerfomance4:
Ovaj izgleda kao od della ts-a 211ga atomizer koji je bušen u gornjem dijelu pa onda traži veliku ler diznu

matija84m:
Da. Mozda se ovdje bolje vidi.

Ako taj bas nije dobar, koji bi onda atomizer trebao potrazit kao dobra zamjena?
Spreman sam cak i ovoga preradit kad bi znal kako izgleda taj bolji atomizer. Odnosno atomizer sa kojim se karb bolje ponasa.

tdj595:
Pa taj bi i trebao bit dobar ako je ko na TS. Opcenito je TS bolji u odnosu na ID koji je prebogat na malim otvorima

TopPerfomance4:
Po pitanju diranja tih atomizera ja sam pokušao sam jednim atomizerom 209ha međutim nema toliko malenog borera u kupovini najmanji je 1,5 a ove rupice su ne znam ni ja koliko malene
211fa iz ED je najbolji

matija84m:
Znaci cak je i dobar takav kakav je.

--- Citat: TopPerfomance4 - 18 Kolovoz, 2020, 00:03:03 ---Po pitanju diranja tih atomizera ja sam pokušao sam jednim atomizerom 209ha međutim nema toliko malenog borera u kupovini najmanji je 1,5 a ove rupice su ne znam ni ja koliko malene
211fa iz ED je najbolji

--- Kraj citata ---

A cak bi i imao sa cim izbusit ili zakrpat rupicu kad bi bil siguran u kojem smjeru krenut sa preradom. Nebi htio bas napamet i bezveze kemijat da ne dobim jos goru situaciju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju