Tehnički kutak > Garaža

Gilera DNA 50>70>150>180by Matija

<< < (136/285) > >>

matija84m:
Uf ma nemoguce da pipica nije radila. :nono:
Podmazivanje je uvjek bilo dobro i stalno sam ulje tocil u posudu, cak mi se cinilo da previse ulja trosi. I vujek kad sam otvoril masinu bilo je sve nauljeno.

Ovo sam i ja vec prmjetil da sa ovim karbom nema kvarova. Mozda jer je ipak malo pitomija masina :dontknow:

A karb je malo na knap i bilo bi dobro da je veci.
A okretaji u punom gasu ne prelaze 10 tisuca, ipak je to serijski drevo
Ali ovo povecano grijanje masine bi moglo bit zbog premalog karba.

Zacvikani:
Kakav je to shoot na 10 soma ?

Meni jedino logicno je da te karb zajebavo. tj pipa ulja , dovoljno je da na 2sec neda ulje i taj postupak ponovi 100x na 11 soma i eto sranja.

Meni se mhr replica grijala na 17.5 al ja nisam imao izbora. Metni veći karb da sve bude uskladeno.

zemo323:
Jesi tu A22 iglu dobio u karburatoru ili si sam ubacio?

Ja imam isto YSN, igla A2

matija84m:
Shoot/nardo sa drevo ima snagu od 9200-9900 sve preko toga je prevrtavanje u prazno.

Veci karb ne dolazi u obzir jer nista ne dobivam osim vece potrosnje za 1l.
A ovo kaj se malo grije do 80* to je samo kad je jako vruce ljeti. Zato sam slozio prekidac za ventilator i nemam brige.

matija84m:

--- Citat: zemo323 - 30 Srpanj, 2020, 12:46:22 ---Jesi tu A22 iglu dobio u karburatoru ili si sam ubacio?

Ja imam isto YSN, igla A2

--- Kraj citata ---

Karb je do mene doso polovni,tako da neznam kakve su tvornicke postavke. Nasao sam A22 u karbu, pa sam ju i ostavil jer se dobro pokazala

Ta A2 igla je bas bogata. Dal se sjecas koja ler dizna je dosla u karbu? Ako si kupio novi?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju