Tehnički kutak > Garaža
Gilera DNA 50>70>150>180by Matija
matija84m:
Mini trip solo se pretvorio u tripcinu.
Krenuo na kavu i zavrsio u jaski, popio kavu i produzio do zagreba.
Naselje Dubec :notworthy:
Povratak kroz cjeli zg preko jankomira na staru karlovacku. Dok u necu pijem kavu javlja se dario tako da se vracam 30 km do njega di dolazi i pjurđetista beli i onda u troje tripujemo do karlovca. A ja produzuje doma.
Tripcina se provukla na 250 kilometara.
Kako su oni zavrsili u slapicu, tako se jos jednom nalazimo na cugi :icon_thumright:
Povratak doma oko 22sata po hladnim uvjetina vec.
Uglavnom dan je extremno iskoristen.
Corector:
Uvjeren sam bio da.mi se cini, ali ti si stvarno jednom tripnuo dvaput u danu, visi nivo dvokratnog tripa! :D
dario007:
Da,da jednom je tripnuo dvaput...hahah
Mi smo od 70km napravili 130 do Slapica,jer smo se jednom dvaput izgubili,hahah.
Na kraju zvali Matiju u 19 i 30 da smo tek dosli i da naleti.
Mi dosli na kraju oko 1h doma,jos smo u 2 birtije stali i uzeli si na benziskoj mrzle pive da se zgrijemo.
Moram priznati da DNA sad ide vrhunski,sa potrosnjom na nivou.
Probali smo i malo dragovati iz nule i iz medjuubrzanja i setupi su doslovno u duzinu razlike.
matija84m:
Moguce je svasta. Jedan dan sam pil tri dana :toothy12:
DNA je napokoj na jednom visem nivou, samo tocim i vozim. Potrosnja se stabilizirala na 4.5l pretezno pun gas.
Zadnju gumu moram mjenjat pod hitno, nije vise za riskiranje. I to je jedino kaj treba za sada, ostalo nista ne kemijam.
Corector:
Znaci sve je TOP. Ajde drugi put cemo vjerujem poklopiti tajming3 pa se opet skupit, jer ja nisam stigao, ali sam morao, jer se tripovat jednistavno mora, da ne bi cmrljio tu do zime...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju