Tehnički kutak > Garaža
Gilera DNA 50>70>150>180by Matija
matija84m:
Odgovorit cu u jednom postu.
Znaci taj komad klipa nisam nasal, on je moral na auspuh otic.
Uljna pumpa radi i podmazuje. Preko 2% tj. Litru ulja mi potrosi za cca 800 km
Smjesu sam namjerno ostavil bogatu za nekoliko brojeva. Svjecica ono bas crna okolo na minusu i masna. Sjaji se kolko je bogato.
Klipovi su losi i to je to.
Samo cekam jos slicnih slucajeva da se neko javi kako se AW klip raspal. Naravno govorim o novoj generaciji 2018g. Pa do danas. Jer u tom periodu svi se raspadaju.
tdj595:
A stvarno ne znam evo moj klip koji sam dobio s trophyem krajem 2018 proso sad vec preko 15k km, na bratovom scarabeu preko 10k kupljen prosle godine novi klip i karike reda radi, stvarno ne znam u cemu je problem.
Tomi_ZG:
Matija pripremi litru rakije i 10 litri pive i ja i Rade ti to skarabudžimo ko kod Daxa :laughing11:
ljubo46:
Ne znam sve je moguce, ali nekako uvijek su aw klipovi bili dobri. pa i najgori srot od klipa stavis pa vozi a ne da krepa u par km. Ako me razumijes.
Ja bi trazio problem negdje drugdje
matija84m:
Jbg. Stanje klipa ocito nije bilo sjajno. Taj klip je prezivio kad se radilica sasula i ocito je onda dobio neku pukotinu i samo je cekao da pukne skroz. Nezz
--- Citat: Tomi_ZG - 08 Lipanj, 2020, 18:02:01 ---Matija pripremi litru rakije i 10 litri pive i ja i Rade ti to skarabudžimo ko kod Daxa :laughing11:
--- Kraj citata ---
Vjerovao il ne ali zamorce je sada upalilo :icon_thumright:
Hvala Dariu na donaciji karba.
Da mi nebi slucajno palo na pamet preci na purejet.
Ubacio el. Cok i vjeverica pali.
Stavio serijski drevo koji nije u najboljem stanju. Klip je ok i nove karike stavljene.
Ostaje mi prilagodit airbox i ustelat karb.
To bi mogal sutra zavrsit i voziiii
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju