Tehnički kutak > Garaža

Gilera DNA 50>70>150>180by Matija

<< < (83/285) > >>

Gilera_50:

--- Citat: matija84m - 28 Travanj, 2020, 21:24:16 ---Mozda malo. Ja bi rekal zanemarivo.
Ali ih je pametno stavit. Jer metalna lamelica kad pukne napravi previse stete na masini.
Vozit metalne lamele je vise ludost nego hrabrost :sad3:

--- Kraj citata ---
Ja njih uopce ne mogu naci na scooter attacku, jel mozes ti pokušati? I prirubnicu takoder

Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk

matija84m:
https://www.scooter-attack.com/intake-manifold-vespa-et2-lx-50cc-oe-pia436095-39.html

A lamelica imas kakve oces. Samo kaj nekih trenutno nema na stanju

gavranpero:

--- Citat: matija84m - 28 Travanj, 2020, 21:24:16 ---Mozda malo. Ja bi rekal zanemarivo.
Ali ih je pametno stavit. Jer metalna lamelica kad pukne napravi previse stete na masini.

--- Kraj citata ---
Onda sam lud.  :toothy12: Ček, zar serijale ne dolaze sa metalnim ? Čitao sam o tome, čak sam i nabavio karbonske (predebele 0.40, zijevaju uz to kao peš), ali na kraju stavio metalne.

Gilera_50:

--- Citat: gavranpero - 28 Travanj, 2020, 22:39:22 ---

--- Kraj citata ---
Onda sam lud.  :toothy12: Ček, zar serijale ne dolaze sa metalnim ? Čitao sam o tome, čak sam i nabavio karbonske (predebele 0.40, zijevaju uz to kao peš), ali na kraju stavio metalne.

--- Kraj citata ---
Kako ti zijevaju, moraju naleci fino kad stegnes?

Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk

gavranpero:
Da ne kvarimo čovjeku temu, staviću sad slike lamela, dok ih iskopam. Na svoju temu o krdži.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju