Tehnički kutak > Garaža

Gilera DNA 50>70>150>180by Matija

<< < (79/285) > >>

Corector:
Razlog propadanja donjeg iglicastog lezaja u ovako malo km je kvaliteta, koja nije izdrzala respektabilnu moc .

@Matija, vidim da trebas specijalu, uskoro mi stize ŠTEK klipova za DReva, od originala preko prve do druge specijale. Meni se DRevo pokazao veoma pouzdanim i dobrim, pa sam se odlucio osigurati. Za 220kn ti mogu rijesit klipcinu, original naravno sa svim... prava triperska ponuda :D

matija84m:
To sam imao u planu pitat te. Jer ti si sebi radio prvu specijalu na 48.5mm tako da me zanima taj klip.
Imao sa tropya prije i kad sam isao na specijalu napravio sam glupost jer sam ga odma bacil na 49mm.
Sa ovim necu tako. Prvo 48.5mm pa mi ostaje jos i zadnja opcija na 49mm. Taj klip jos imam cak sam kupio i nove karike za njega pa stoji u steku. :icon_thumright:

dacerovs:
Nazalost, nista bez skuplje radilice, dok covjek neda 250€ za radilicu nikad ne znas na cemu si

Sent from my iPhone using Tapatalk

matija84m:
Tocno tako. Radilicu ci mjenjat jer sada je neka polovna u dobrom stanju. Ma sve je to lutruja.
Ali zivot ide dalje :headbang:
U manje od 24 sata zamorce upalio :icon_thumright:
Manje spavao i vise radio i evo ga.
Ubacen usput i novi mikro remen

Slozio kinesce koje je cekalo svoj cas na polici. Termogrupa u super stanju sa novim stage6 klipom.

Ova termogrupa je vec obisla pola hrvatske pa ce sada opet.

dario007:
Za kaj koristis ovu keramicku salicu? :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju