Tehnički kutak > Garaža

Gilera DNA 50>70>150>180by Matija

<< < (65/285) > >>

dario007:
Dobro si zamjetio,o tome je i Dax pricao davnih dana...

Corector:
Covjece. Eto i ja imam digitalni subler pa cu se bas uvjeriti u to. Mene ne muci taj pad krajnje koliko onaj efekt da nema momenta kao sa multivarovom bolcnom. Moram se i ja bacit na taj poso, a bolcnu cu morati skratiti, ili cu ukopati ventilvar za 0.3mm ak ce moci toliko.

matija84m:

--- Citat: dario007 - 17 Ožujak, 2020, 19:01:34 ---Dobro si zamjetio,o tome je i Dax pricao davnih dana...

--- Kraj citata ---

Dax je pricao ali ja sam skuzil da prica o razliki malossi/polini. Uglavnom u pravu je ali to je bas tesko izmjerit.

--- Citat: Corector - 17 Ožujak, 2020, 19:55:44 ---Covjece. Eto i ja imam digitalni subler pa cu se bas uvjeriti u to. Mene ne muci taj pad krajnje koliko onaj efekt da nema momenta kao sa multivarovom bolcnom. Moram se i ja bacit na taj poso, a bolcnu cu morati skratiti, ili cu ukopati ventilvar za 0.3mm ak ce moci toliko.

--- Kraj citata ---

Lakse skratit bolcnu.

Zigas:

--- Citat: Corector - 17 Ožujak, 2020, 19:55:44 ---Covjece. Eto i ja imam digitalni subler pa cu se bas uvjeriti u to. Mene ne muci taj pad krajnje koliko onaj efekt da nema momenta kao sa multivarovom bolcnom. Moram se i ja bacit na taj poso, a bolcnu cu morati skratiti, ili cu ukopati ventilvar za 0.3mm ak ce moci toliko.

--- Kraj citata ---

A šta bi bilo, da skineš 0.3mm čelo multivara?

Corector:

--- Citat: Zigas - 17 Ožujak, 2020, 22:19:26 ---

--- Kraj citata ---

A šta bi bilo, da skineš 0.3mm čelo multivara?

--- Kraj citata ---

Nece izaci jer ga rolice ne mogu izbaciti do kraja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju