Tehnički kutak > Garaža
Gilera DNA 50>70>150>180by Matija
matija84m:
--- Citat: Corector - 20 Studeni, 2019, 20:59:59 ---
--- Citat: matija84m - 20 Studeni, 2019, 13:30:19 ---Mislis da nece trebat gusce od w20?
--- Kraj citata ---
Ma kakvi,jer nisam niti nasao gusce od 20W, zapravo mislim da jesam od Motula. Jer pokazalo ni se da ulja za vilice manje reagiraju na razlike u temperaturama, zato sam se i fokusirao na njih i prrma njima prilagodio rupice.
Kad sam stavio ulje za getribe, bilo bi suoer 2mj i onda bi se viskoznost promjenila...
--- Kraj citata ---
Sad tek vidim poruku.
A nesto cu iskombinirat nadam se.
Prilagodit rupu za protok i bit ce to ok.
Hvala ti na trudu za informacije.
Obavjestit cu stanje kad slozim.
matija84m:
Serafit se mora tako da je getribica slozena
Ostalo je samo jos sutra utocit ulje i spreman sam za tripovanje :icon_thumright:
Corector:
Pa slozio si pilu prije zime, svaka cast!
Nema vise onih vremena kada su govorili jos u proljece "to ce na zimu".
matija84m:
Nema cekanja. Jos uvjek se nadam da ce se vreme popravit i da ce bit dana za voznju.
matija84m:
Slozena je i vilica. Spremno je sve za probu.
Narezan navoj u rupama M6 i userafljen seraf sa sljepom glagom da ne viri nista. Serafi skraceni na 13.5mm. Tako je bilo potrebno zatvoriti sve 4 rupe da se uspori rad vilice.
Plsticni prsten koji sluzi kao karika na klipu propusta dovoljnu kolicinu ulja. Neznam kako bi taj prsten trebao u potpunosti brtvit? Uglavnom on propusta ulje u dosta velikoj kolicini. Tako da je vilica slozena a proba sljedi. Moguce da ce trebat jos neke korekcije nakon probe.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju