Tehnički kutak > Garaža

Gilera DNA 50>70>150>180by Matija

<< < (277/285) > >>

matija84m:

--- Citat: aprilija top - 07 Travanj, 2023, 16:52:11 ---kaj nebi bilo lepse malo s nizim morticima ovo je ko koza nekak visoko :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---
Slazem se. Ali mortici su serijski i visina je ostala serijska.

--- Citat: Poggiali - 07 Travanj, 2023, 18:59:20 ---svak cast za volju... ja bi cisto piknul jos neki X unutar tog nosaca desnog amortizera, da ga malo pojacam :)

a jesi razmisljao i jel bi se dalo slozit mono amortizer na sredini, nesto ko na derbi gp? malo mi izgledaju ogromni amortizeri u odnosu na zadnji kotac.. jel to manji kotac nego kaj je inace bio?

--- Kraj citata ---

Pa i ja sam razmisljao slozit tak neko pojacanje jos. Eto cekam jos neki bolji selen za donju usicu pa cu svakako raskapat i mozda pojacam onda.

A kemijanje sa amortizerom na sredini odpada jer ovako imam vec gotove gornje nosace koji su tvornicki slozeni.
A kotac je manji jer dna ima dugi blok i 14 cola, a sada je 13 cola. Tu nema pomoci

matija84m:
Malo se jucer pozabavio oko prenosa. Sa razlicitm variomatima i razlicitm remenom pokusao izvuci neki maximum i sve nadgledao sa spojenom digitalnom obrtaljkom.
Zanimljivo kako par milimetara duzi remen cini razliku u okretajima u max brzini, di sam dobio cak 500 okretaja manje i 8km/h vise.
Znaci nasao sam kombinaciju di na 8750 okretaja ide 136gpsa ;D

Sva testiranja su odrađena na istoj dionici

PchelaUbica:
Matija probija kozmoski mod 😁 dobra aerodinamika

Poggiali:

--- Citat: matija84m - 07 Travanj, 2023, 19:06:43 ---
--- Citat: aprilija top - 07 Travanj, 2023, 16:52:11 ---kaj nebi bilo lepse malo s nizim morticima ovo je ko koza nekak visoko :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---
Slazem se. Ali mortici su serijski i visina je ostala serijska.

--- Citat: Poggiali - 07 Travanj, 2023, 18:59:20 ---svak cast za volju... ja bi cisto piknul jos neki X unutar tog nosaca desnog amortizera, da ga malo pojacam :)

a jesi razmisljao i jel bi se dalo slozit mono amortizer na sredini, nesto ko na derbi gp? malo mi izgledaju ogromni amortizeri u odnosu na zadnji kotac.. jel to manji kotac nego kaj je inace bio?

--- Kraj citata ---

Pa i ja sam razmisljao slozit tak neko pojacanje jos. Eto cekam jos neki bolji selen za donju usicu pa cu svakako raskapat i mozda pojacam onda.

A kemijanje sa amortizerom na sredini odpada jer ovako imam vec gotove gornje nosace koji su tvornicki slozeni.
A kotac je manji jer dna ima dugi blok i 14 cola, a sada je 13 cola. Tu nema pomoci

--- Kraj citata ---

Cek cek, dna 50 ima duzi blok od npr runnera 50?

dario007:
4cm duži mjerivši od centra selena di se kači do osovine kotača 47cm, dok je BB blok i runner 50 blok 43cm,zato je i produžen nosač mašine da međuosovinski razmak bude kao kod originala.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju