Tehnički kutak > Garaža
Gilera DNA 50>70>150>180by Matija
aprilija top:
Ak si potepo akciju za 130eu radilica top bas me zanima ova nova st6 za bb radilica .,ko proizvodi semeringe cortrco kok ili .? Jel pose kaj na njima .?
challenbeen:
Od kuda ti te trakice? To mi je dugo želja... jel tesko za montirati?
dario007:
Stage 6 radilica je ista BGM,odnosno malo ukrašeni Jasil sa poliranom klipnjacom ili slicno.Po meni ne vrijedi 100e više od Jasila koji se pokazao vrhunski vec nebrojeno puta.
Vidis semeringe sam imao u rukama, a nisam uopce gledao tko ih proizvodi...
Chale googlaj Pravi smjer ducana,imas razne sirine i boje za uzeti, ja sam tamo uzimao za mc2 naljepnice.
matija84m:
--- Citat: challenbeen - 15 Siječanj, 2023, 21:17:09 ---Od kuda ti te trakice? To mi je dugo želja... jel tesko za montirati?
--- Kraj citata ---
Imas trakice po svim stranim ducanima. Ove su kupljene u ami trade.
Montaza je puno laksa kad je toplo pa je sve ugrijano iznad sobne temperature. Ja sam si pomogao sa fenom jer je trenutno zima dosta. Imam jos zadnju felgu za slozit, nju cu dobro ugrijat u kuci i radit cu u kuci na toplom pa ce bolje ic nadam se
matija84m:
--- Citat: aprilija top - 15 Siječanj, 2023, 21:15:28 ---Ak si potepo akciju za 130eu radilica top bas me zanima ova nova st6 za bb radilica .,ko proizvodi semeringe cortrco kok ili .? Jel pose kaj na njima .?
--- Kraj citata ---
Radilica je ispala 142 eura. Mislim da je cjena ok, jer polovne drze cjenu skoro ko nove :sad3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju