Tehnički kutak > Garaža
Gilera DNA 50>70>150>180by Matija
TopPerfomance4:
Pa da nažalost BB postaje kolekcionarski primjer,prisjetim se svojih mladih dana srednje škola bbova fušerskih je bilo svugdje sad su postali rijetkost i ono što vidim su jako dobro očuvani modeli čak sam i ja sam mislio si slagat jedan BB projekt za tripovanje ali nema smisla dijelovi su skupi rijetki a iskreno i 50/70 lagano izumiru sve se svelo na tmax xmax i ostale velike bojlere
matija84m:
Dok slozim dobar 70 kosta vise ili jednako ko bb
Djelovi za 50/70 su trenutno preskupi za slaganje
stipe:
--- Citat: matija84m - 14 Studeni, 2022, 17:36:09 ---Iskreno nisam nikad bio fan AC masine i necu nikad bit.
Zaljepio je nakon tripa od 200 kilometara ganjanja, doma 3 kilometra do kuce. Ali nije to problem niti razlog da se slaze LC
--- Kraj citata ---
jel se zna razlog? dario je napravio dosta km sa svojim, masine su dobre, zivo me zanima sto je bilo sa tvojom...
matija84m:
Cini se da je falilo goriva. Nema drugog objasnjenja za to.
Bila je i prehladna svjecica koja je pokazivala odlicnu boju i nije se moglo naslutit da je siromasan.
Malo je zaljepil u donjoj zoni tako da stete nema nikakve. Eto vozi i dalje. I vozit ce dok ne skupim sve djelove da se slozi LC. A to bi moglo i potrajat a i zima je duga pa nema zurbe. A treba i dosta slobodnog vremena da se to opet sve preslozi kako treba i kiler vratit te spojit ventilator i creva od ovode poslozit......ima igranja
Vragolasti Denis:
--- Citat: matija84m - 15 Studeni, 2022, 10:20:58 ---Dok slozim dobar 70 kosta vise ili jednako ko bb
Djelovi za 50/70 su trenutno preskupi za slaganje
--- Kraj citata ---
Mozes li ovo utemeljiti nekim primjerima ? Jer ja sam siguran da 70 kosta duplo jeftinije ako ne i vise od duplo od bba.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju