Tehnički kutak > Garaža
Gilera DNA 50>70>150>180by Matija
matija84m:
--- Citat: nik_praskaton - 03 Listopad, 2022, 11:52:34 ---Nakon ovog potoka s videa sam imao akvarij u tenisici :tuptup:
--- Kraj citata ---
Vidi se na snimci kolko polako sam isao upravo zbog vode u tenisicama. I eto pomalo i ostao suh.
mic:
Zanimljivo zamorče :icon_thumright:
Pratim sve od početka bb builda i moram priznati da ste zavidno brzo to presložili i dobili odlične rezultate.
Baš mi se sviđa DNA sa novim srcem :icon_biggrin:
stipe:
Kakav je sad osjecaj po zavojima, jel si sigurniji nego prije?
Pretpostavljam da su sad izlasci iz zavoja puno zesci, da ga je full zabavno za voziti
matija84m:
--- Citat: mic - 06 Listopad, 2022, 13:35:09 ---Zanimljivo zamorče :icon_thumright:
Pratim sve od početka bb builda i moram priznati da ste zavidno brzo to presložili i dobili odlične rezultate.
Baš mi se sviđa DNA sa novim srcem :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Pa rezultati su cak i ocekivani jer smo isli na provjerenu kombinaciju i tu nema puno odstupanja.
A da se radilo svakodnevno bilo to i brze slozeno, ali ja sam isto zadovoljan da sam cim prije na cesti.
--- Citat: stipe - 06 Listopad, 2022, 19:03:29 ---Kakav je sad osjecaj po zavojima, jel si sigurniji nego prije?
Pretpostavljam da su sad izlasci iz zavoja puno zesci, da ga je full zabavno za voziti
--- Kraj citata ---
Ma ide po zavojima fino, treba se jos malo priviknut i nova zadnja guma bi bila korisna.
Izlasci su fora sa dosta vise momenta. Ali opet kazem treba se ufurat i stec pravi osjecaj da nebi bilo iznenađenja
boulybox:
nitko ne pita najbitnije pitanje, a ono glasi: jel ide na zadnji ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju