Tehnički kutak > Garaža

Gilera DNA 50>70>150>180by Matija

<< < (255/285) > >>

matija84m:
Opet bata Dario uskace sa idejem da se proba neki drugi auspuh koji je mrvicu jaci da se dobije jos malo na snazi sad kad je i duza getriba ubacena.
Tako uzimam za probu sm04 od hexagona koji je vizualno malo zahrdal ali to se lako sredi ako valja.

Spuhce mi je ok pa sam ga odlucio sredit i osvjezit.
Obrusio cetkom kolko je bilo moguce i premazao antikorozinom.

Nakon susenja premazao sa temperaturnom bojom i vec izgleda puno urednije.

Zastitni lim isto obrusio i posprical u krom.

Uzeo i nove serafice za lim.

Slozio ga na skuterce.

matija84m:
Od dodatnih radova ubacena je 2br veca dizna

Rolice 13.5g koje mi se za sada cine ok.
Mogu reci da je skuter dosta zivlji i ponesto se dobilo na brzini.

aprilija top:
Spuhce s ovim limom je top💪💪👌

matija84m:
A rekli bi da malo nisko stoji ali ima funkciju. Tih je podosta i ima moc. Svakako zanimljiva kombinacija :icon_thumright:

dario007:
Odlicno je ispao i najbitnije dao moc.Jedini spuh iz moje kolekcije da nema ni jedan var piknut,ni jednu udubinu,samo ga je trebalo posmirglat i pofarbat.Meni je i tako stajao,pa da bar tebe dobro sluzi i donese puno kosmoskog moda.

Sto se krajnje tice,to je to za taj setup otprilike,s obzirom da je sve,ali bas sve slozeno iz Piaggio dijelova ovo je prebeno.Ta serijska masina ide 101-102 gps-a,tako da je dobitak enorman  iz serijskih dijelova.Ja sam sa svojim imao 123gps-a,ali sam imao i 2% dulji prijenos radi sire gume.

Danas sam sa Polom stao sa Nexus 500 i kladio bi se da su do 90-100km/h tu negdje,budes vec vidio kad neka zrtva naleti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju