Tehnički kutak > Garaža
Gilera DNA 50>70>150>180by Matija
matija84m:
--- Citat: Vragolasti Denis - 17 Kolovoz, 2022, 21:33:37 ---
--- Citat: matija84m - 17 Kolovoz, 2022, 19:25:40 ---
--- Citat: Poggiali - 17 Kolovoz, 2022, 17:25:26 ---pustite momka nek se zgusta dok jos ima na cem... posle bude klincima bar imal kaj pricati :toothy10:
--- Kraj citata ---
Netreba im nista pricat. Vec sad previse vide :toothy12:
--- Citat: Vragolasti Denis - 17 Kolovoz, 2022, 12:57:07 ---Pa po postovima vidim da DNA bas i ne gmize. Zato me cudi ovakva odluka.
--- Kraj citata ---
Znamo svi da nabrijani 70 ide ljepo ali na zalost ne traje. Previse je tih pehova zaredanih. Treba nesto izdrzljivije, a snaga ce bit tu negdje.
Zato ostaje u garizi derbi sa midrace setupom za izdivljat se samo.
--- Kraj citata ---
Pa ne mora to biti pravilo. Znam ljudi koji su preko 50 000 napravili sa 70cc. Dobro ulje i adekvatni kvalitetni dijelovi. I bez kalkulacije sto kupiti i ugraditi. Naravno u granicama normale vozljivosti sloziti.
--- Kraj citata ---
A sta ce mi 70 koji ide slabije od 50 :dontknow:
Netreba mi ni 150ccm koji je serijski i ide ocajno. Taj dio me ne zanima.
dario007:
70cc ako traje onda ima performanse kao 50cc.
Tko kaze da nema dijelova,sve vitalne dijelove masine,kao i dijelove za odrzavanje ima uredno za kupiti.Ono sto nema se kupi rabljeno.
A ono cega nema,ima po štekovima od frendova...
stipe:
auuu ima posla, ali jedva cekam viditi gotov proizvod u proletu :)
Vragolasti Denis:
--- Citat: dario007 - 17 Kolovoz, 2022, 21:55:12 ---70cc ako traje onda ima performanse kao 50cc.
Tko kaze da nema dijelova,sve vitalne dijelove masine,kao i dijelove za odrzavanje ima uredno za kupiti.Ono sto nema se kupi rabljeno.
A ono cega nema,ima po štekovima od frendova...
--- Kraj citata ---
Radilica i cilindar original nema za kupiti.
Ovo za 70cc nije istina , kubikaza se osijeti. Cak ne mora niti majstor neki slagati , da se sve sastavi nestrucno opet ce biti razlika nasuprot 50cc.
balki:
Kontaminiraš čovjeku temu. Otvori thread pa tamo nastavit s polemikom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju