Tehnički kutak > Garaža

Gilera DNA 50>70>150>180by Matija

<< < (233/285) > >>

SCANIA R500:
Matija... Jesi ovo ti u ćošku u oblaku dima :laughing7:

challenbeen:
Jaaaaooo praaatim upgrade!!!
Baš sam bio o ovako nečem razmišljao... Drago mi je da je i tebi mrale palo na pamet  :glasses9: :headbang:

matija84m:
Palo je to meni napamet jos davno. Ali nikako se odlucit za prvi korak. Eto sada ce valjda ideja bit provedena u djelo.

--- Citat: SCANIA R500 - 03 Kolovoz, 2022, 22:08:24 ---Matija... Jesi ovo ti u ćošku u oblaku dima :laughing7:

--- Kraj citata ---

Nemoj tako, mama nezna da pusim :party046:

aprilija top:
Peza je u francuskoj u dvoje btw tak da pero pura bar do italije mora doc u dvoje u pretovaru

dario007:
Danas su pale prve preinake na tokarskom stroju kod Zvonkeca,naseg najboljeg tokara.

Prvo je napravljen alat za primiti glavu u pakne koje se ekscentricno zamicu kako bi se glava mogla preraditi.

Glava je spustena 1.75mm i ufrezan zubic da klip nebi lupio u glavu

Onda je kupljen set dihtunga od Malossi 172 i na cilindru upasan utor za gumicu.Mjere su napravljene kao i na 172 glavi i sve stoji top...

Djeluje jednostavan posao,ali uzima bas puno vremena i skoro cijeli dan ima zafrkancije oko toga,doduse radili smo jos jednu glavu za LC-a,ali dosta zafrkancije...

Ostaje jos da cilindar padne pod bijaks,danas sam jos uzeo nove osigurace klipa,set dihtunga,selen amortizera,malossi iglicasti i pomalo se priprema za sklapanje koji dan...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju