Tehnički kutak > Garaža

Gilera DNA 50>70>150>180by Matija

<< < (230/285) > >>

Vragolasti Denis:
Bit price je da je kit napravljen da se vrti preko 10 , 11 tisuca okretaja , ako ne i vise. I stavljati 2 karike na takav gusani cilindar je "opasno". Nisu bezveze svi jaci kitevi 1 karika i aluminijski. Ovo moze voziti , ali kolko dugo. Kolko ce vremena proci dok se ne pojede cilindar ili zacvika. Due+ sam po sebi se grije dodatna karika samo to pospjesuje da se nikada ne ohladi i da radi na radnoj temperaturi.

matija84m:
Sami kit se vrti ovisno o auspuhu i kako se postela. Tako su ga sa nardom vrtili 12000 a to nema smisla jer j3 sa nardom puna snaga vec na 10600

Eto sa yasuni r snaga pocinje jako nisko vec na 9000 i nema smisla vrtit ga preko 10200
Ja sam ga ustrelao na 9900 a to su okretaji za base kit tako da nema brige. Ali due tu ima puno vise momenta i vuce bolje.

Sta se tice grijanja i hlađenja tu sam pretekao proizvođaca ugradnjom veceg hladnjaka sa ventilatorom.
Cak sam stavio i termostat da masina cim prije digne radnu i nebude podhlađena. U voznji je temperatura zakucana na 70°C

Eto isprobavanje raznih kombinacija moze dovest do razlicitih zakljucaka i rezultata.
Ja ne tvrdim da je ovo neka idelna kombinacija jer takva ne postoji. Ali je masina jako elasticna i moze se vozit na svim otklonima gasa te je upotrebljiva za svakodnevnu voznju. Dok u punom gasu ide malo bolje od base kita 70

Eto nakon razrade i tocenja potrosnja ispada tocno 4l sto je zadovoljavajuce i prihvatljivo za takav setup :notworthy:

dario007:
Tu se nekaj ljuto sprema  :headbang: :headbang:

ljubo46:
Oho napokon bb
Lajkam :headbang:

Corector:
Bit ce to zanimljiv primjerak skutera. Gledajuci malo duze nego do sutra, isplatiti ce se u svakom pogledu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju