Tehnički kutak > Garaža
Gilera DNA 50>70>150>180by Matija
Corector:
Mrale svaka cast, triperski reporti su topcina, ima tu svega to je najbitnije. Drago mi je da multivar radi sa minimalnom zracnoscu, ti si pravi kandidat za hard test i to si biljezim kao vrhunsku odliku gdje ti je batica odradio piksu za oskara.
Sad kad su pokosili travu oko aviona, ima da svatko odnese po mrvicu zanimljivih i dugovjecnih materijala
matija84m:
Evo iskopao sam i neke slike di se vidi kolko sam ga moral produzit da se dobije ucinak.
Nakon testiranja sam obrusio varove i pofarbao ga.
matija84m:
Ajde da dopisem anegdotu.
Uz klasicno zveckanje 70ccm masine koje se uvjek cuje, sada se to pojacalo dosta. Znaci cekicanje na leru i u punom gasu zveckanje.
Idem linijom lakseg otpora pa izbacujem prenos nebi li to bio prenos kriv, ali zvuk se nije promjenio.
Ok idem skinut termogrupu da utvrdim kaj se dogodilo iako sumnje ide na lezaj radilice iako je ona nova.
Oprezno skidam klip jer ima dosta lufta i jasno mi je da je iglicasti nastradal.
how to take screenshots
Uspio ga izvadit da nista nije upalo u karter i svi djelovi su na broju. Malo sam riskirao sa tim iglicastim stage6 kojeg vozim vec sestu godinu na kitu uvjek. Skoro me kostalo.
Bolcna je dobila boju ali nema ostecenja na njoj. Nakon mjerenja vidim da nema zubic :icon_thumright:
Ubacujem iz steka novi malossi iglicasti i slazem.
Corector:
Umalo, al dobar feeling za los zvuk je spasio stvar, Malossi nece razocarat.
matija84m:
Ovaj stage 6 iglicasti je u sestoj sezoni i stvarno je zahvalan. Znaci tko se puno vozi cak i na kitu moze racunati na mnogo kilometara sa njim. Ja sam ipak pretjeral i fural ga do krajnjih granica.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju