Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Meet na krematoriu 14.9.2019 subota
Corector:
Momci svaka cast! Vi ste prvi koji ste potegli do Zga, Aragonu respect na tripcini i zao mi je sto se nismo stigli vidjeti. Ne vjerujem da je i belaj nasao mjesto u ovoj prici...
dacerovs:
Meni samo nije jasno zbog cega se matica varia otpustila, ako je do Zg bilo sve ok??
Sent from my iPhone using Tapatalk
SF2 Freak:
Kupi najmeksi loctit (plavi) i kapni na radilicu prije zavrtanja. I ja imao taj problem neprestanog odvrtanja matice.
Bitno da si uspio kuci doci neki bi klonuli nakon vec prvog propadanja gasa. A ti uspio sve rijesiti na tripu.
Matica ti se mozda odvrnula zbog prevrtavanja. Jer na uho kada si odlazio cini mi se da urla skuter malo u prazno. A to sve pridonisi nepozeljnim vibracijama.
aragonY:
Ovo mi je drugi put da se matica odvrne. Po manualu ide na 44Nm tako da sam prvi put zasrafio na 50Nm. Onda se odsarafila i ajde mislio sam vara me kljuc pa stavim na 60Nm i zategnem. Ali eto opet se uspjela odsarafiti. Definitivno stavljam loctite tu.
A prevrtavanja nije bilo jer je 15% getriba gore i ja to nisam uspio prevrtiti nikad, drzao sam putnu brzinu oko 100kmh po satu (oko 90-91gpsa) i to je na nekih 9000-9200rpm sa pola gasa. Usporio bih jedino ako naletim na auta.
Kad sam odlazio s parkinga i ja sam imao osjecaj da se iz nekog razloga zavrtio u prazno, inace se ono ne desava. Mozda jer se ohladio prenos. :binkybaby:
Odradio sam oko 800km na kraju, nabralo se haha ima 340km do Zg od mene i stigne se za nekih 5h bez sarafljenja u mraku ;D pratio sam u povratku sat a 20-30km sam nabrao sa par pogrešnih skretanja i trazenja magistrale na
Izlazu iz gradova jer je bilo par puta kao npr. u Novoj Gradisci gdje je zablokiran prolaz pravo zbog radova pa moras uci u grad u neke ulicice koje vode okolo naokolo da se na kraju izgubis i ne znas na koju bi stranu jer jednostavno nisi nikad bio tu i nemas pojma ni o cemu a znakovi nisu od neke pomoci jer 90% njih te salje na autocestu za Zg a ja tamo nisam htio ici.
Potrošnja je ispod 4l, meni dovoljno.
Corector:
Mrale stukao si sve to za Oskara. Jel ti matica zdrava i navoj na radilici? Kad zaserafis maticu na navoj, a da nije stegnuta, ima li lufta?
Ja nisam nikada imao problema s maticama.
Putna brzina i potrosnja ti je odlicna!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju