Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio -primar?
3alfa3:
Ima milion kombinacija. Mogu se kombinirati i razliciti primari, sekundari i dobivati razliciti postoci povecanja.
Generalno, base setupi trpe 7-15% produljenje, midrace (onaj pravi) 15-25, a race je prica za sebe i tu se ovisno o namjeni motora stavlja dulja getriba.
SlowRider:
Ja imam malossijev primar od 15% (jedino produljenje od malossija za minarelli) i ac getribu od minarellija. Vozio sam minarelli sa base setupom koji ima samo malossi primar i lc getribu, te minarelli sa replicom i lc getribom. Svi su zadovoljni i isplatilo se, pogotovo ako cesto koristis brze ceste. Sto se tice pojacanog trosenja kuplunga i paljenja zvona, sve je kao od 1. dana jer skuter ide odlicno sa najmeksim oprugama. Potrosnja goriva je manja.
Isto sam lupao glavu sto da stavim unutra i na kraju ubacio neku kombinaciju
charnel:
--- Citat: SlowRider - 23 Listopad, 2008, 21:59:36 ---Ja imam malossijev primar od 15% (jedino produljenje od malossija za minarelli) i ac getribu od minarellija. Vozio sam minarelli sa base setupom koji ima samo malossi primar i lc getribu, te minarelli sa replicom i lc getribom. Svi su zadovoljni i isplatilo se, pogotovo ako cesto koristis brze ceste. Sto se tice pojacanog trosenja kuplunga i paljenja zvona, sve je kao od 1. dana jer skuter ide odlicno sa najmeksim oprugama. Potrosnja goriva je manja.
Isto sam lupao glavu sto da stavim unutra i na kraju ubacio neku kombinaciju
--- Kraj citata ---
ma uzet cu ovaj 18% pa cemo vidit kako ce ic. :dontknow:
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 23 Listopad, 2008, 21:59:36 ---Ja imam malossijev primar od 15% (jedino produljenje od malossija za minarelli)
--- Kraj citata ---
Ispravka - radi se o 18,18181818.......% ;D
Ceki21:
Alfa, za mc3 primar 14/39, kolko je on duzi od standardnog ?
Neda mi se sad u podrum brojit zubce i tak, ako znas mozda ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju