Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Nmax ABS 125cc - - -> 183cc Athena/TDR- - -> Japan Red

<< < (73/76) > >>

dacerovs:
Brugman je masina, nema se tu sta reci.
Dosta je veci od Nmaxa ali i duplo udobniji.
Sta se Nmaxa tice, od Obrovca do Pisarovine potrosio 5.35L na 220km sto ti ispada 2.4L, vozio sam se cijelove vrijeme do onih mjesta prije Karlovca ne ispod 100gps, nisam ga tjerao u maksimim, vecinom voznja na polq gasa i razvlacio je kako je cesta odredivala od 100-125kmh.
A i Zagrebu imam konstantnu potrosnju od 2.7-3.1L i to je to, pa evo sad da slikam BC vidit ces 2.8L jer gasiram po gradu trenutno.
Al evo jos da nadopunim, Nmax ima trenutno 18300km, promijenio sam prednje disk plocice i to sam stavio EBC organic.

Poggiali:
ma potrosnja mi je brutalna do 3 litre na skuteru koji ide lagano 100gps-a, ubije te u pojam na 70cc xD

si stavljao onaj komfort sic na nmax?

Corector:
Lijepo lijepo, i ja bih to da ti iskreno kazem. A neiskreno nema sta da kazem.

dacerovs:

--- Citat: Corector - 08 Srpanj, 2021, 08:53:54 ---Lijepo lijepo, i ja bih to da ti iskreno kazem. A neiskreno nema sta da kazem.

--- Kraj citata ---
Nadam se da Pogi kuzi da je to slucaj za moj 180cc Nmax, dok mi je 125cc vise trosio jer ga trebas cepat pun gas da bi isao al samnom je i 125cc isao ok, dok sa nekim tezim i vecim je to slabo.
A ti Pero i tvoj Nmax su druga prica, ti si vanserijski slucaj  ;D ;D

Meni je 125cc trosio od 2.9-3.5L, najcesca potrosnja je bila 3.3L i to nakon ustelanog prijenosa, dok eto Pero cepa uredno 0.5L vise nego sto sam ja.
I da vizir je najbitnija stavka, to je skut s kojim se treba poigrat da bi nekome bio savrsen.
Meni bi bio savrsen da postoji Nmax300 kao onaj Kymco K-Act 300 koji je istih dimenzija kao Nmax i na isti kalup samo prava masina gore, e to je onda posao.

Poggiali:
ma dobro, ovaj drevo mi trosi dobrih 5.5l xd tak da je ovo svakako upgrade.. jedino sta nemaju gume bas zavan ceste za njega :P

jel ste probali nmax 155 da usporedite sa 125? jel se isplati tih par k kn vise?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju