Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Nmax ABS 125cc - - -> 183cc Athena/TDR- - -> Japan Red
Zigas:
--- Citat: dacerovs - 04 Ožujak, 2021, 18:15:27 ---
Setupiram karb, smeša mora bit kak bog zapovjeda!
--- Kraj citata ---
Stavi mi titlove. :icon_scratch: Kažeš da se može na taj način pojačat smijesa? A gde je onda zabava sa igranjem na TPS i regulatorom pritiska. To je prelako. Brez veze. :dontknow:
dacerovs:
--- Citat: Zigas - 24 Travanj, 2021, 10:15:53 ---
--- Citat: dacerovs - 04 Ožujak, 2021, 18:15:27 ---
Setupiram karb, smeša mora bit kak bog zapovjeda!
--- Kraj citata ---
Stavi mi titlove. :icon_scratch: Kažeš da se može na taj način pojačat smijesa? A gde je onda zabava sa igranjem na TPS i regulatorom pritiska. To je prelako. Brez veze. :dontknow:
--- Kraj citata ---
Mijenja to cijeli omjer, dize pritisak goriva, tocno se pumpa goriva glasnije cuje kad sam otvorio box i pojacao smjesu.
Klapna gasa je 30mm, usis na airboxu je 32mm i smjesa je na +7/10 dok je prije bila +3/10 sa serijskom lulicom i filterom. Napominjem da je to Athena ECU i tako je bila podesena.
Tocno se po zvuku osjeti kada mu odgovara omjer.
Corector:
E ovo je prava pila kad slajdra iz mjesta, ne smijem pratit ovu temu jer nemam para za Nmaxa jaooo kako bi ga bio izgasirao da izgori euro 3 norma.
dacerovs:
--- Citat: challenbeen - 24 Travanj, 2021, 07:49:26 ---Je*ote pa ovo opere xmaxa300 samo tako 😂😂😂🙈🙈
--- Kraj citata ---
Skinuo sam xmax300 od semafora do semafora, tek nakon 85-90kmh mi se krene priblizavat.
Po ravnoj normanoj ravnici razvuce 120+gps, na Velikogorickoj(ekipa iz Zg ce znat) sam peglao 125gps bez problema, nisam se ni saginjao, to bi bilo prije 131/132kmh po satu jer sad mi sat tocno pokazuje.
Corector:
Hijoooj 125gpsa mraleee, di je Piaggio u toj prici? Steta sto nema vise VXRova da ih malo edukujes. Al kako klavijatura grize u startu, to nemaju talijani.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju