Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Nmax ABS 125cc - - -> 183cc Athena/TDR- - -> Japan Red
dacerovs:
Evo me nazad.........
Krajem prvog mjeseca je bilo par toplih dana i reko iskoristit cu to za stelanje prijrnosa, tocnije Malossija.
Poheftam ja to sve na brzinu jer je bilo sve raskopano zbog rolica koje sam cekao i nakon 4km testa dogodi se ovo
Znaci na cca120 gpsa mi se odserafi vario, zvukovi su bili kao fleksas najdeblji komad zeljeza. Istog trena sam ga ugasio.
Skidao sam sve svemoguce svece, ljut sam bio jer sam djelomicno sam kriv. Naime malossijev vario ima iza sebe distancer i samim time na kraju imam taman navoja za stegnut, puno manje nego sa serijskim ili tdr variom al da se stegnut.
Stara matica nakon 30 skidanja, trebalo je to jace zakucat pistoljem al eto nisam i sve skupa je dovelo do ovog. Otisao na MSP web i narucio OEM dijelove jer sam posijao sajbice kod ventilvara imaticu al nju sam nasao. Svejedno, sad sam poveci stek napravio tih sitnicarija.
Od sada stezem blokatorom i kilokljucem.
Btw, naserafio sam TDR komplet sa centralnim federom i 14gr rolicama. Po osjecaju vrti taman kolko treba dok je start nenadjebiv.
Okusao se sa Darijevim BB150 turpijom i na startu skocim i drzim ga do 60gps te me onda prode i to uvijek od 65-85/90kmh dok kasnije vise ne odlazi i drzimo se na istoj razdaljini. Al napomenimo da Power BB ide ko sotona i da je ovo za Nmaxa brutalan rezultat s obzirom da je samo veci cilindar stavljen do je ostalo serijala.
Evo i par videa kako to ide
Video cak ne moze prikazat kakvu moc ima kod starta i kakvo je to momentno ispaljivanje, znaci na sami okret gasa i sekundi on skace. Na zagrijani kuplung na svakom semaforu odize prednji kotac.
Evo i video ubrzanja, napominjem da je sat podesen da tocno pokazuje po gpsu.
Sve u svemu, jako sam zadovoljan i jedino sta jos treba je malo se poigrat sam smjesom goriva i to bi bilo to.
dario007:
Vozili,usporedili i ide stvarno respektabilno,po ovom kaj sam vidio satre Beverlya 300 bez problema.Covjece 4.5s do 60,6.5s do 80 i 11.5 do 100km/h su vec ozbiljni konji u igri.Ako se ne varam Dacerovs je pricao da su Tajvanci mjerili 17.5ks sa serijskim variom.Ja sam recio probao sa 180cc 2t i moj 150 ide neku nijansu bolje,eto tako da imate okvirnu sliku kako to ide...
dacerovs:
E da evo nekih slika Nmaxa koji ima isti setup kao ja osim varia. Koristi originalan sa Dr.Pulley rolicama i to mislim 12gr. Tako da te Dr.Pulley rolice uopce nisu losa stvar i na 4T daju meda. Mislim da kasnije ima avanturu sa Malossi Multivarom al je muku mucio sa setupiranjem jer je Multic na Nmaxu blesav zbog njegovog centralnog federa koji nije uskladen sa VVA i onda na startu imas brutalne okretaje i lansiranje za medalju dok kasnije imas prevrtavanje.
Evo tih slika
Po grafu se vidi zasto ima jebacki start. Na 4000rpm isporuci preko 28nm okretnog momenta.
Tomi_ZG:
Stvarno ide za Oskara
Samo ovaj izmjereni moment mi nije realan,snaga da,al moment mi je užasno sumnjiv za tu kubikažu i na tim okretajima,skroz mi je nemoguća ta brojka od 28nm na 4000 okretaja iz 183ccm
Tomi_ZG:
Da mrale bio sam u pravu jer mi je odma bila sumnjiva ta brojka,pa da ne uzimaš te grafove za ozbiljno,jer po formuli po kojoj se računa snaga ispada da bi trebao imat gotovo 30ks da ispuca 28nm pri 4000 okretaja,jebiga matematika ne laže,mada i tu u praksi ima odstupanja ali ovo je ipak malo previše
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju