Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Nmax ABS 125cc - - -> 183cc Athena/TDR- - -> Japan Red
challenbeen:
Onda radije akrap :D
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, "script", "facebook-jssdk"));
getriba:
https://oneteamstore.com/components/clutch-transmission-cvt-systems/cvt-gear-ratio/tdr-gear-ratio-for-n-max
matija84m:
--- Citat: dacerovs - 01 Prosinac, 2020, 09:14:48 ---Ma dosta mi je, dobio je 550€ dijelova i to mu je dosta ;D ;D
Jos mozda getribu uzmem i 34mm klapnu gasa, budem vidio jos.
--- Kraj citata ---
To je uredu :icon_thumright:
Ali gusit ce ga, treba bolji spuh :icon_thumright:
Pa nebudu ti valjda midrejsi puhali za vrat :icon_scratch:
dacerovs:
Ako se glava ne dira il turpija, sta se tice vecih ventila i ispusnog dijela, nema potrebne za vecom granom i otvorenijim spuhom, dobijes samo bolji zvuk i mozda ce zanemarivo bolje ic.
Nije to R motor koji ima tanju granu na spuhu nego izlaze na glavi pa kad stavis vecu granu tipa Akrap onda jebe majku.
dacerovs:
Jaoo kakav dan danas, pogledavam u nebo reko jel ovo moguce, pa samo jos da se cesta osusi i idem izganjat Nmaxa.
Naravno zavrsih sa poslom i letim doma, nisam zeni ni djetetu dobar dan reko vec uzimam kljuceve od garaze i palim Yamaxa, prva voznja od kako su plastike slozene.
Setup Multivar sa 14.5gr rolicama i serijski yamaha centralni feder, za start su zaduzeni malossi plavi federi kvacila( TDR mi se danas nije dao montirat al su stigle 14gr role).
Start, odvaljuje i to tolko da odize prednji kotac i drzi okretaje sve do 80kmh di krenu padat i tu mi se odma upali lampica da treba tvrdi centralni feder, znaci Malossi zuti u setu bi trebalo stavit.
Na 105gps krene u prevrtavanje i drzao sam ga sve do 123gps i to bez ikakvog problem i bez zalegivanja, prije sam tu imao od 110-113gps sa 125cc. Uglavnom fali mu jos okretaja i to se osjeti na pustanje i okretanje gasa ali ima snage opet to gurat.
Przim se ja tako okolicom i ne skida mi osmjeh sa usta, auto ispred mene ide 100-105kmh, okrenem pun gas i rijesen problem.
Nadalje, drag rejs staza kod Dario007 iliti Darca mi je pokazala sljedece, 93gps uzbrdo( prije 83) i nizbrdo 115gps od stupa di se i inace mjeri( prije 106-107gps).
Pomak je ocit, stelanja cvt ce jos bit i mogo bi se jos sa mapom poigrat i mislim da ce jos nijasnu bolje ic, pogotovo od 80-100kmh di su padali okretaji.
Cilj je pogodit okretaje koje trenutno drzi do 80kmh, sa centralnim bi to trebao rijesit ali bi i start trebao bit jos bolji.
Stay racer!
dario007:
Probao danas Nmaxa,ide iznad mojih ocekivanja,a starta kao katapult.I ja sam osjetio taj pad okretaja i performansi oko 80km/h.Kad se to rijesi bit ce jos bolje,a i kasnije ce ti u prevrtavanje tada.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju