Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Nmax ABS 125cc - - -> 183cc Athena/TDR- - -> Japan Red

<< < (60/76) > >>

RobiNS:
Pozdrav svima!
nedavno sam postao vlasnik Yamahe NMax125 pa čitam ovu temu... Ja znam samo nivo ulja da proverim a gledam ovde raskloljen skuter  :laughing7: - svaka čast.
Do sada sam vozio samo do 49cc (Kymco AgCity50) pa sam seo na ovo čudo - mislim da ne treba komentar, oduševljen sam.
Motorom idem do posla i nazad (30km) ali ću se sa ovim čini mi se više voziti - uživancija je voziti ga.

Voleo bih veći vizir do proleća (možda i kofer) - zimi ga baš i ne vozim a upravo polažem za A1 kategoriju.

Lep pozdrav iz Novog Sada.

dacerovs:

--- Citat: RobiNS - 18 Studeni, 2020, 22:49:45 ---Pozdrav svima!
nedavno sam postao vlasnik Yamahe NMax125 pa čitam ovu temu... Ja znam samo nivo ulja da proverim a gledam ovde raskloljen skuter  :laughing7: - svaka čast.
Do sada sam vozio samo do 49cc (Kymco AgCity50) pa sam seo na ovo čudo - mislim da ne treba komentar, oduševljen sam.
Motorom idem do posla i nazad (30km) ali ću se sa ovim čini mi se više voziti - uživancija je voziti ga.

Voleo bih veći vizir do proleća (možda i kofer) - zimi ga baš i ne vozim a upravo polažem za A1 kategoriju.

Lep pozdrav iz Novog Sada.

--- Kraj citata ---

Ej, pozdrav!!
Slobodno otvori temu za svog Nmaxa u garazi.
Dobra komba boja ti kod Nmax, identicnog mi vozi burazova zena samo 155cc verziju.
I obavezno uzmi vizir jer je potpuno drugaciji osjecaj u voznji i vjetar ne udara direktno u tebe i na kraju svega ici ce brze na krajnjoj.
Sve u svemu pali toci vozi, samo pazi na ulje i bilo bi veoma pozeljno izmjeniti ulje na 2000km jer tih 6000km koje navodi servis nek si okace macku o rep!
0.9L ulja ne moze bit dovolja za dug interval s time da nema filter ulja, znaci nema sanse.
To si mozes i sam bez yamaha servisa, 12gedora kljuc, otpustis maticu, zaserafis je nazad i ulijes 0.9L i tjt, 5min posla.
A na servis odes na njihovih 6000km kako pise.

RobiNS:
Kupio sam ga u Yamaha salonu - star je 6 meseci i prešao 2500km (njihovo test vozilo) ulje menjano na 1200km,
vidim da nije problem promeniti ulje, da ga menjam sada na 2500km? pa onda kod njih na 6000...

dacerovs:

--- Citat: RobiNS - 19 Studeni, 2020, 00:36:14 ---Kupio sam ga u Yamaha salonu - star je 6 meseci i prešao 2500km (njihovo test vozilo) ulje menjano na 1200km,
vidim da nije problem promeniti ulje, da ga menjam sada na 2500km? pa onda kod njih na 6000...

--- Kraj citata ---
Pogledaj ulje, ako je tamnije mijenjaj.
Ako je zuto tj. prozirno na sipki onda ne trebas jos.

RobiNS:

--- Citat: dacerovs - 19 Studeni, 2020, 00:44:37 ---
--- Citat: RobiNS - 19 Studeni, 2020, 00:36:14 ---Kupio sam ga u Yamaha salonu - star je 6 meseci i prešao 2500km (njihovo test vozilo) ulje menjano na 1200km,

--- Kraj citata ---
Pogledaj ulje, ako je tamnije mijenjaj.
Ako je zuto tj. prozirno na sipki onda ne trebas jos.

--- Kraj citata ---

Žuto je, providno...

Hvala puno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju