Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Nmax ABS 125cc - - -> 183cc Athena/TDR- - -> Japan Red

<< < (58/76) > >>

dacerovs:

--- Citat: balki - 07 Studeni, 2020, 13:45:43 ---Odlican skuter si slozio :headbang:
Koliko litara je taj kofer kad stanu dve integralke unutra i koje su mu otprilike dimenzine u cm?

--- Kraj citata ---
Hvala!
Neam pojma kolko je litara kofer al je najveci Yamahin koji se moze za Nmaxa nabavit.

Corector:
Balki ja sam uzeo Givi od 46 litara i u njega taman stanu 2 intergralke, onak bas u knap da malo napnu unutrasnje stjenke. I po "coskovima" ostane mjesta za rukavice, bubreznjak...

Cisto sumnjam da ispod tih 46 litara mogu stati 2 integralke. Ovaj od Kappe je identican posto nisam nasao Givi.
https://www.kappamoto.com/cases/Monolock-System/K466-URBAN-Tech

balki:
Fala na info. Znaci 46litara :icon_thumright:

challenbeen:
Zapravo ima 36 (nmax), 49 litar (xmax) i 72 litre (tmaxa) i da, od 49litara stanu 2 integralne kacige u njega, a sva tri se mogu ugraditi na sva tri vozila... Planiram taj kufer od 49 kupiti za xmaxa duže vremana pa te podatke znam hihi...

dacerovs:
Tako je, moj Nmax je opremljen CityPaket opremom, sto ukljucuje 39L kofer i prednji vizir.
Ja sam na jednom meetu di sam bio sa zenom, vozili smo se preko Sljemena na Zagorsku stranu u OroGoro i tad sam u kofer stavio dvije kacige jer su pod sicom bile dvije jakne.
Svejedno, planiram uzet original torbu koja dode izmedu nogu koja ima magnet ispod pa se uhvati za cep rezervara, da se moze trpat prtljaga za duze tripove.
Onaj X8 je bio roden za to, ono je bilo cudo od mjesta ispod sica, onaj skut dan danas drzi rekord u litrazi ispod sjedala ali samo 150cc model.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju