Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Nmax ABS 125cc - - -> 183cc Athena/TDR- - -> Japan Red
dacerovs:
--- Citat: dario007 - 28 Kolovoz, 2020, 19:00:55 ---Nemam A kategoriju,imam vise kubika i jaci skuter,(tj imao sam)prvi put regao u A kategoriji,ZG,platio 222kn osiguranje stetne stvari 9000kn i putnici 46tkn.Croatia osiguranje.
--- Kraj citata ---
Stariji ti skuter, ja sam to ponovio vec nekoliko puta.
Provjerio sam vec jer sam manje platio za X8 koji ima vise kubika.
j****u sve, prosle godine je rega bila skoro 1000kn, buraz regao.
Btw, imam zensku u osiguranju ;D ;D ;D ;D ;D al je nisam zvao jer khmmm nemam vremena, zahtjevna je malo, za zesce bonuse se treba angazirat hahaha
dario007:
Godine skutera nemaju veze sa obveznim osiguranjem,kako polica za auto iz 90.g i iz 2015.g kosta jednako?
Tomi_ZG:
--- Citat: dacerovs - 28 Kolovoz, 2020, 19:18:07 ---Btw, imam zensku u osiguranju ;D ;D ;D ;D ;D al je nisam zvao jer khmmm nemam vremena, zahtjevna je malo, za zesce bonuse se treba angazirat hahaha
--- Kraj citata ---
A i ti ko da si od jučer,pošto se treba angažirat trebao si poslat druga Radeta da je ispoštuje,a ti pobrat bonus :laughing11:
srunner221:
Nikad ali nikad me nisu trazili vozacku za registraciju a rego sam vozila i prije nego sam polozio. U globalu ako imas 50 za auto to ne prebacuju za motore ali kako smo u drzavi kakvoj jesmo sve je moguce pa dosta cesto oni nesto iskemijaju i rijese taj popust i na skuter (ne svi). Npr bonus mozes prebacit sa slabijeg vozila na jace ali ne i obrnuto (barem je tako bilo prije par godina) stari je kupio kombi za posao i prebacio bonus na njega ali kad ga je prodao vise nije mogao auto sa 50% sad jel to jos aktualno nezz.
Corector:
Cisto sumnjam da bi je i Rade sredio, cim nije vrijedna malo veceg bonusa :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju