Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Nmax ABS 125cc - - -> 183cc Athena/TDR- - -> Japan Red
igor.sb:
mijenjajte ta osiguranja
auto regan s bonusom od motora 50%
dacerovs...sry na spamu
dacerovs:
--- Citat: igor.sb - 28 Kolovoz, 2020, 18:01:41 ---mijenjajte ta osiguranja
auto regan s bonusom od motora 50%
dacerovs...sry na spamu
--- Kraj citata ---
Ma nista, svi pricamo o istom, a i dosta ljudi to zanima tako da samo naprijed!
Ima veze kategorija, ukucali su moj broj vozacke i vidli da sam mladi vozac A kat!!!
Kao nemam je dvije godine i to se vodi pod mladi vozac.
X8 kad sam regao, regao ga na B kat, tj. dobio sam bonus zbog 10g B kat. Ali bila je napomena da neam A kat i onda su zvali sefa.
Netko radi probleme oko tog, netko ne.
Za X8 sam platio 280kn ali nisam osigurao suvozaca, znaci 60kn plus i to je opet isto kao za Nmaxa.
igor.sb:
Jel to uvijek bilo tako?
Prvi put cujem da kategorija odredjuje osiguranje, niti me itko ikad trazio, a selio sam iz osiguranja do osiguranja, ili automatski povlaci od prije pa te nitko nista ni ne pita
Tako je npr brat uvijek imao jeftinije police jer je i 50, kasnije prebacena polica i na 150, motori glasili na mater, pa zbog godina je isao jos dodatan popust, a kako onda gledaju vlasnika vozila, tj police a nema kategoriju (u ovom slucaju vlasnik, tj stara)
Ugl i kad sam isao auto regat, dobar dan, dobar dan, jel moze 50% s motora na auto, moze, nema problema, hocete u kesu da bude jos jeftinije, hocu, hvala i dovidjenja
dacerovs:
Stvarno ne znam, mene u Zg uvijek trazi vozacku, tako i sada.
U kojem god osiguranju bio, uvijek ista prica.
Vidis ja na autu imam 64 ili 68% pa mi to nije htjela prebacit za A kat, jos ju gnjavim sa tim pa me odjebala da toga vise nema ??? ???
A X8 sam regao na bonus od B kat.
dario007:
Nemam A kategoriju,imam vise kubika i jaci skuter,(tj imao sam)prvi put regao u A kategoriji,ZG,platio 222kn osiguranje stetne stvari 9000kn i putnici 46tkn.Croatia osiguranje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju