Općenito > Generalno o skuterima

Okretaji na leru - okretaji na fol gasu

<< < (3/4) > >>

2TDottore:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Listopad, 2008, 19:39:29 ---
--- Citat: 2TDottore - 23 Listopad, 2008, 19:33:06 ---
--- Citat: 3alfa3 - 23 Listopad, 2008, 18:11:23 ---Ler gas je obicno na 1800okr, a vjerujem da tvoja obrtaljka laze i da je tu "problem".
Posudi od nekog neku digitalnu obrtaljku pa provjeri.
Moja na NRG-u pokazuje do 9500-10.000 okr isto kao i digitalna Stage6 (kojoj vise vjerujem), a na 11500 po mojoj, na Stage 6 pokazuje oko 11200+

--- Kraj citata ---

alfa jel valja sta ta stage6 digitalna obrtaljka.ja bi si je vjerojatno kupio za stalkera jer analognu nemam di stavit i po tome sta pricate ak sam dobro skuzio da se ipak base kit sa zx-om moze naterat preko 10000 ili grijesim. :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Valja, jer radi to sto proizvodjac tvrdi.  ;D
Samo, pokusaj je napajati baterijom, a ne preko akumulatora jer koliko sam shvatio, jako je osjetljiva na promjene napona pa hoce izgorit

--- Kraj citata ---

alfa jel to ta obrtaljka na koju mislis.kod nje pise da se samo spoji ovo sa slike oko navoja na svjecici na AC masini i to je to ili treba jos nesto spojit. :icon_scratch:

3alfa3:
To je za mjerenje temperature na AC mashini.
Ali da bi radila, treba struju koja ju napaja. O tome sam ja pisao.

Brla:
znači na nju se spaja izvor napajanja a šta se spaja za okretaje i gdje?

3alfa3:
Za okretaje omotas zicu sa te chuke oko kabela svjecice

SlowRider:
Sto se tice malossi sporta koji je nepreradjen na minarelliju. Ustimao sam sa nardom da se vrti kroz ubrzanje na 10 000rpm i tada najbolje ide, poslje se razvrti do 11000, u igri je bio 19 dellorto i e13 gljiva.

Na slabijem spuhu tipa rr je isao do 10200. Sada sa r-om ide do 10000 s tim da je produzena getriba, 17.5, RS.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju