Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Zuma
mic:
Od pustog skidanja dekla su se glave od šarafa malo razlokale pa su stavljene nove
Primjetio sam i da je kočnica malo propala i da lošije koči. Promjenio pakne, ulje i odrzračio i sad super koči, čak i pre jako pa pre lako bloka kolo sa ovom padavičarskom mišelinkom
Sa prijenosom sam se još igra. Nikako nisam moga dobiti da se ponaša onako kako se ponašala jednom davno. Dosta sam se mučio i isprobavao i došao do nekih zaključaka. Ispostavilo se da minareli ipak voli malosijevu žutu centralnu kako mi je jednom davno pchela rekao :toothy9:
Motoforce rolice su mi također stvarale glavobolju. Originalne rolice su 7.5g. Ja stavim motoforce 6.5.g rolice i motor kad se ugrije pri startu ima osjećaj kao da su rolice 10g ili kao da kreće iz pre velikog stupnja prijenosa. Zbog tih rolica sam izgubio puno vremena dok nisam slučajno pomislio da probam sa originalnim i tad se motor preporodio. Nije mi jasno zašto? Jel moguće da su rolice pre loše kvalitete?
Sada mi je gušt vozit motor, odradio 500km snjim, većinom neki mini tripovi po zadarskoj okolici. Poprilično sam zadovoljan s tim kako ide jedino bi volio dobiti nekih 5-10kmh krajnje kako bi mogao držati nekih 85 konstantnih po ovim malo otvorenijim cestama umjesto sadašnjih 75. Sada krajnja 88gpsa i tu već prevrtava. Getriba je stavljena duža, ne znam točno koliko % duža jer je stavljeno prije 16 godina. Ako ima netko neki savjet za povećanje putne brzine nek slobodne napiše, svaki savjet je dobrodošao :headbang:
Corector:
Hehe, minarelli prijenos. Ja ti odmah bubnem zuti centralni feder, a kod AC verzija koje se hardcore koriste, maznem i crveni jer bitno je samo da vrti, nedo bog one minarelli rupe nikome koja bi 8000ccm i V8 motor izbacila iz powerbanda.
Rolice ti veoma utjecu na rad variomata, ako su od prejeftine plastike koja se krene ljepiti prilikom zagrijavanja, znaj da nece lako kliziti u variomatu, i imati ces usporene i otezane reakcije u prijenosu. Malossi, polini ,top performances... Uglavnom, dobre rolice ti nisu ispod 70kn.
Pogledaj si izlaznost remena glede krajnje i putne brzine.
Ni sam ne znam kako sam uspjevao uglazbiti serijski minarelli prijenos, ali sada ga ne mogu zamisliti bez linearne polutke.
mic:
S tim rupama u ubrzanju sam se najvise i mucio dok nisam skuzio da treba samo vrtiti kako bi ostao koliko toliko u powerbandu.
Što se tice rolica, sada znam sigurno koje necu više uzimati.
Remen ne izlazi do samog vrha variomata jer sam morao staviti dvije šajbice kako bi remen upadao do bolcne. Bez šajbi dobijem 4-5km/h ali onda je start 0 bodova. Kad se remen malo potroši skidam dolje jednu šajbicu.
Gledao sam da si uzmem Polini Hi speed variomat u kombinaciji sa linearnim polutkama u namjeri da si malo poboljšam prijenos i da vidim što se može postici stim. Vidio sam da dosta vas na forumu koristi i hvali malossi variomate za piaggio. Je li isti slučaj i kod minarelia ili je Polini solidan s obzirom na cijenu?
zvonkec92:
Dobar je i malossi za minu ali u kombinaciji sa MHR kalotom, jer kalota od obicnog mutica nevalja. Linearna polutka je must have i to bi najbolje bilo neku od batine/peže jer se vise siri od mina polutke i remen moze dublje upasti
mic:
Malo sam bacio oko na oglase i nisam naletio na neku linernu polutku. Morat cu bolje potražiti.
Što se tiče variomata vidim da vecina dolazi bez fiksnog dijela, tj. bez ventilvara ako sam dobro skuzio. Vidio sam da jedino top performance nudi neki "variomat kit" u kojem se dobije remen i kompletan variomat sa fiksnim dijelom za nekih 75e što se čini kao ok cijena.
Danas se malo tripovalo, odradio stotinjak km i to čak na jednom rezervaru što me iznenadilo. Nisam baš nešto jurio jer ni ne mogu 😂. Cijelo vrijeme laganini 80kmh što je vjerojatno gmizanje za forumske standarde ali sto je tu je ;D.
Neki plan za sad je uzeti linernu polutku i neki rezonantni auspuh da bar malo više snage izvučem iz ovog Atheninog kita.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju