Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Zuma
mic:
Nakon par dana mirovanja išao sam pogledati malo Zumu.
Remen ne upadne do kraja u variomat i valjda zbog toga stoji previše unutra na kvačilu tj pretegnut je remen.
To donekle i objašnjava zašto sa Polini remenom nemam start koji sam imao sa starim remenom i vjv se potrošio remen tako brzo zbog ovog.
Trebao bi staviti deblju šajbu između bolcne i ventilvara ali to nazalost nemam tako da za sada ide stari remen nazad.
Probao sam i neki Yasuni Z auspuh cisto da vidim kako ce ici. Cak oke zvuk ima iako nije to to što tražim i sa 122 diznom na original karbu je bila pre siromašna smjesa.
I u privitku mozete viditi razliku između originalne centralne i malossijeve iako sa malossijevom oprugom remenica na kvacilu i dalje ima puni hod.
zvonkec92:
Koji je serijski karb na zumi? 122 dizna mi djeluje malo prevelika
Kaj se centralnog tiće to valjda na novije mašine stavljaju, moj svaki minarelli iz razdoblja 2000. godine je imao duži centralni od malossievih.
Za variomat si zemi na attacku šajbice za štelanje, i ja imam taj set i bez njega stvarno ništa jako je koristan
mic:
Ne znam tocno, nisam ni gledao ali poprilicno je mali, cca 14mm. Na am6 masini imam airsalov kit 72 sa mvt s race auspuhom i 125 diznu na 17.5 dellorto. Kad sam sklapao taj motor nisam mogao vjeroavat da na tako mali karb ide tolika dizna.
Mozda ima razlike izmedu europskih masina i masina za kanadsko trziste. Ova zuma je kao model 2003.g.
Morat cu uzeti sajbice, razmisljao sam uzet set na attacku ali racunao sam da necu imat problema ako je remen standard paaaaa na kraju ipak ispalo da cu imati problema haha
dell:
Nemaju ni novi minarelliji takav kratak serijski centralni (barem kod aeroxa i f12)
mic:
Nakon dosta vremena došlo je vrijeme da se pozabavim sa Zuumom, da napokon promjenim remen i uštelam variomat.
Uzeo sam šajbe za variomat da si mogu uštelati variomat sa novim remenom ali vidim da je vanjski promjer ovih stage6 sajbi veci od bolcne na variomatu pa pretpostavaljm da to neće valjati ili griješim?
Primjetio sam da skuter ima neku rupu u ubrzanju između 45 i 55-60. Ne diže okretaje kao prije u tom rasponu, ali kad prijeđe 60 onda razvrti.
Usisne lamelice imaju već nekih 17 godina i dosta km pa sam uzeo Dopplerove da zamjenim ove karbonske. Samo se nadam da ovom zamjenom nisam prešao sa konja na magarca :dontknow:
Filter zraka također nigdje nisam mogao naci pa sam uzeo tablu spužve od stage6 pa si izrezao po airboxu.
Termogrupa mi se cini u super stanju za kilometre i godine, u cilindru se još vide znakovi honovanja, klip još dobro izgleda.
Jedino mi bolcna od klipa izgleda kao da se pregrijala, nekako je cudne boje.
Evo i slike malo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju