Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Zuma

<< < (75/90) > >>

challenbeen:
Normalno da postoji lakša solucija!!! Ali lakše ne znači i jeftije svaki puta!

https://youtu.be/WixF658-B3U?t=914

Trenutno najbolji način kojim ja čistim svoje blokove je Sonax Beast i plastična četka sa kojom prođeš 5 minuta nakon natapanja... sve bude tako čisto i miršljaavo... i poslije brake cleanerom sve isperem i to je to.

mic:
Vjerujem da je i to dobra opcija, znam da ti sonaxovi čistači za felge odrade dobar posao kada su u pitanju prljave felge pa ima smisla da se i blokovi lijepo daju očisiti s njim.

Vragolasti Denis:
Znam da je to skuplja solucija ali kada si vec mijenjao radilicu mogao si uzeti onu u koju ide iglicasti koji podrzava 12mm bolcnu. Jedino onda uz to moras i klip na drevu kupiti sa 12mm bolcnom.

zvonkec92:
12 bolca je skroz nepotrebna sve do midrejsa a kasnije kad zatreba teze je naci klip za nju, 10-ke ipak prevladavaju

mic:
Kao što zvonkec kaže, ja također nisam vidio potrebu za tim da idem na 12mm bolcnu.
Moj setup je slab, sumnjam da ću imati problema sa ležajem i bolcnom ako smjesa bude odgovarajuća.
Znam za dosta mina skutera koji se voze sa jačim setupima na 10mm bolcni bez nekog problema tako da se ne zamaram s time.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju