Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Zuma

<< < (71/90) > >>

mic:
Hvala na lijepim riječima dečki :notworthy:

Zvonkec- Što se kvačila tiče možda bi čak ta spomenuta kombinacija Piaggio kvačila sa crnim oprugama meni odgovarala jer kao što i Budy_94 kaže meni na Zumi jako nisko hvata kvačilo. Hvata takoreći odmah pri najmanjem otklonu gasa i to tako odgovara Zumi jer ima momenta. Znači trebalo bi mi neko kvačilo koje stvarno nisko hvata. Baš ću spojiti obrtaljku na Zumu da vidim na koliko točno okretaja hvata kvačilo na trenutnom setupu.

Što se tiče centralne htio bi probati prvo sa nekom najmekšom što mogu uzeti. Volim kako se vozi skuter sa mekanom centralnom te sam i do sada na linearnoj polutci vozio serijsku centralnu oprugu. Uhvatio sam neki način štelanja prijenosa da stavim najmekšu moguću centralnu oprugu s kojom dobivam željene performanse te onda ostalo doštelavam rolicama. Ne znam je li to pravi način i je li se na taj način izvlači maksimum ali to je ono što se meni pokazalo dobrim na Zumi i njenom pitomom setupu.

E i da Zvonkec, hvala što razmišljaš o mojoj frizuri  :laughing6: Ako naletiš na neku batina polutku na otpadu bit će super, ako ne nema veze, preživjeti ću :icon_thumright:

zvonkec92:
Da i ja sam prije uvijek isao na malossi bijelu pa sa njom stelao prenos i nije bilo nekih problema, ali sada je problem sto za mina centralne federe nemam pogodnih gvacila za moj setup. Serijsko je super ali su mi se sjebale one ušice di se kvaće federčići pa su sada u stanju mirovanja opusteniji nego bi trebali biti i kvacilo nisko hvata. Sljedece imam malossi fly koje je odlicno ali tesko i nemam nikakvih jacih federa ga njega

U ovoj banana drzavi prepunoj mita, korupcije, povlastenih pozicija, rođaka na carini i slićno trebamo mi obicni smrtnici misliti jedni na druge i pomagati si medusobno tako da cu uvijek rado pomoci di mogu i kome mogu jer se to kad tad vrati

mic:
Da ne ispadne da se ne šarafa ništa evo jedan apdejtić.
Komande na volanu su počele pokazivati godine tako da sam ih malo obnovio.
Na metalna kučista je bačen običan crni akril, klasičan autoprogram. Tipkice su izlakirane auto lakom, Baslac marka ako se dobro sjećam.
Nije savršeno ispalo, uvijek ima mjesta za poboljšanje ali što je tu je.
Evo i par slika od prije i kasnije da potkrijepe tekst.

Poggiali:
iste prekidace imam na pezoli, di si ih uzimao?  ;D
aa sad sam procitao da je autolak... moje su potamnile na mjestima, nejde dolje ni sa nitrom, pa bi druge uzeo :/

zvonkec92:
Mačak pravi si lakirer, ljepo je ispalo LAJK !!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju