Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Zuma
zvonkec92:
Cca 8 km/h se izvuklo samo sa polutkom od batine koja se vise siri od mina polutke i pusta dublje remen. Pa nek jos neko kaze serijska mina polutka bolja od batina polutke, hau jes nou...
Corector:
Cek cek, znaci s batina polutkom si dobio 8kmh? Cestitke na 100kmh, mnogo mi se svidja napredak i volim se voziti 100 konstantno ako je to ujedno i maksimum.
mic:
-->Sa serijskom polutkom najviše što sam uspio uhvatiti je 93km/h
-->Sa linearnom pomičnom sa Alija max brzina je bila 92kmh na istoj dionici
-->Sa Baotian polutkom i linearnom pomičnom koju mi je nabavio Zvonkec sa motorx-a max brzina 99km/h
-->Sa Baotian polutkom, motorx linearnom i 755 18 30 remenom max brzina je 100km/h
Sve maksimalne brzine su mjerene na istom mjestu, stvarno je ravna cesta. Jedino što su mjerenja rađena različitim danima. Sa polutkom od batine se sigurno dobije minimalno 5km/h krajnje čak i sa serijskim Minarelli remenom.
Da bi upgrade bio potpuno odrađen trebala bi mi Piaggio centralna opruga i Piaggio kvačilo jer centralna za Minarelli ne paše na polutku od Baotiana.
Za sada polutka od batine ce morati u štek jer ne mogu nikako finacirati drugo kvačilo, centralnu i zvono.
Sve u svemu čini se kao jedan fini upgrade što se tiče krajnje brzine, a ubrzanje i start nisam ni htio isprobavati dok se ne nabave odgovarajući dijelovi.
Corector:
Dobar apgrejd, Zvonkecov Rally je jurio veoma jako, reko bi covjek na prvu da ima jaku granu, ali ne, on je skarabudzio mnogo jak prijenos i to stvarno ide. Jedne prilike sam ga mjerio na MTu03 i isao je 116kmh po satu cini mi se.
zvonkec92:
Mic, ja ti na svom reliju imam batina kvacilo sa malossi plavim federima i nekaj sam jos busio rupe po njemu da ga olaksam jer sa pia kvacilom nisam mogao dobiti idealan start. Imam u šteku za isprobavanje dva piaggio kvacila jedno sa crnim malossi federima drugo sa bijelima. Crni federi love prenisko a bijeli pak previsoko i jbg odluka je na batina kvacilu. Uz to imam doppler centralni od peže kaj mi je suhy dao u doba dok je jos bio normalan. To sranje moram imat uz doppler vario jer sa nijednim drugim ne radi dobro a ti bi kod sebe mogao probati standardnu shemu sa piaggio ljubicastim centralnim. Kaj se zvona za minu tice serijsko ti je jako usko i svako kvacilo ce ti virit van a rjesenje je naravno na Motor-xu RMS zvono koje je siroko kao pijađovo i kosta 100kn za razliku od frizera gdje na ZIMSKOJ AKCIJI kosta cca 200 ili vise jer svaki put kad pitas zasto tako skupo odgovor je dobavljaci digli cijene 🤣, ali moji dobavljaci nisu frizeri pa cu kupovat kod njih...
Ako negdje na otpadu naletim na neku batinu uzet cu ti za u štek jos jedne polutke i kvacilo pa da imas za kemijanje da ne kupujes jer je cilj uvijek imat ljepu frizuru a ne biti ošišan i tu ce ti zvonkec pomoci da ne bacas pare di netreba
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju