Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Zuma

<< < (59/90) > >>

Corector:
Vi koji vozite AC cilindre mjenjate ih cesce nego dizne, ja sam ti u modu, stavi kit, izvozaj se, izrabi ga, pa onda skidaj :D

Sve ovisi sta zelis, svakako taj TM14 karb nije neka sreca, s vecim karbom ce doci i vise veselja.
Finog Aeroxa nisam vidio godinama, nedavno jednu Jacques Replicu, to je jedina Aeroxica koja ima obrtaljku, a stari tip struje.

mamca3:
Imali su stari aeroxi sa starim tipom struje obrtaljku.Frend je imao 2001 godinu sa obrtaljkom i satom graviranim do 120 i nije bio replica

PchelaUbica:
A taj tpr je toliko bio hvaljen po forumu
Ti bi trebao uzet remen 755 x18 ili 17mm od pezondela  . Malo je duzi a i siri je posto kazes da ima mjesta na bolcni. Pa isprobat.
Ja sam vozio bando i polini al oni su jos duzi. Al i imao sam 123 polutke. Tako da trebs sve isprobat dok ne nades sta mu pase. I svakako stavit hi speeda poslije .
Spoji ventilvar i variomat na stolu isto pa vidi jel remen uopce moze doci do vrha

Evo tu je setup. 123 morini, hi speed , i bando od peugeota. Najjaca kombinacija sto sam imao . Odvaljivao je u startu. Morao sam pustit gas na snimku
A to je bratic od tvog kita

Corector:

--- Citat: mamca3 - 12 Veljača, 2021, 15:54:41 ---Imali su stari aeroxi sa starim tipom struje obrtaljku.Frend je imao 2001 godinu sa obrtaljkom i satom graviranim do 120 i nije bio replica

--- Kraj citata ---

Da to je onaj prvi tip obrtaljke na zutom satu, i ta obrtaljka ne radi lijepo kao noviji tip.

mic:

--- Citat: Corector - 12 Veljača, 2021, 14:42:11 ---Vi koji vozite AC cilindre mjenjate ih cesce nego dizne, ja sam ti u modu, stavi kit, izvozaj se, izrabi ga, pa onda skidaj :D

Sve ovisi sta zelis, svakako taj TM14 karb nije neka sreca, s vecim karbom ce doci i vise veselja.
Finog Aeroxa nisam vidio godinama, nedavno jednu Jacques Replicu, to je jedina Aeroxica koja ima obrtaljku, a stari tip struje.

--- Kraj citata ---

Hahah istina, AC cilindar skinem u par minuta :laughing9: Maknuo sam Dreva jer nije bio moćan poput Athene.
A to što kažeš za Aeroxa je istina, nekako je malo dobrih netaknutih primjera nažalost.

Uff Pchelo kako ide Aerox na snimci...Zbog tebe sve češće i češće listam onu rubriku "tuning exhausts" na scooter attacku  :laughing6:
Ovo što kažeš za remen od peže zvuči dobro. Čitao sam dosta stare teme i vidio sam da mnogi spominju remen od peže ali nikada nisam ozbiljno razmišljao o tome do sad. Sad mi je već upalo u oko i zvuči kao da bi moglo dobro doći. Koje je marke taj 755x18 ili 17 na kojeg misliš?
Kad su ventilvar i variomat spojeni remen ne dođe do vrha. Nešto oko modificiranja toga svega sam pisao negdje par stranica prije ali nikada nisam ništa napravio osim kraćenja bolcne. U Zadru ni jedan tokar neće to ni pogledati bez 200-300kn i opet je upitno hoće li napraviti ono što sam tražio od njega. Točno ću morati ponijeti variomat sa sobom u Zg jednom i navratiti do Zvonkeca da zavrti to sve malo u tokarski  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju