Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Zuma
mic:
Uhvatio sam malo vremena da stavim linearnu polutku i isprobam. Sviđa mi se što nema više pada okretaja i što ne moram koristiti žutu oprugu više.
Na snimci je setup tpr vario, 9.1g rolice, bando remen i serijska centralna opruga. Nije nešto brza Zuma kad vidim kako neke serijale ubrzavaju ali dobro, uvijek ima mjesta za napredak ;D
E i da samo da napomenem da je sat točan, provjerio sam sa više gps aplikacija. Znači kad na satu pokazuje 80kmh onda je stvarno 80 po gpsu.
Evo i snimka:
Corector:
Uf ide Zumica bas fino, ja mislio sad ce se vuci, a tek si na pocetku stelanja :D :headbang:
matija84m:
Ide fino :icon_thumright:
Ali zuma ima atena kit ako se dobro sjecam?
mic:
Hehe hvala Correctore :icon_thumright: Ne vuče se Zuma ali nije ni da obara neke rekorde...Malo ću se još poigrati ali mislim da je to otprilike to što se može izvući iz Zume trenutno.
Hvala Matija :icon_thumright:
Da da, ima Athenin kit i getribu dužu. Zato i kažem da nije baš impresivno ubrzanje s obzirom na snimke nekih serijala koje pune jednako dobro ili čak i bolje od Zume.
Corector:
Nema buraz, ovo ludo influenssrsko vrijeme nas tjera da serijale idu barem 100kmh, inace nemoj ni snimat :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju