Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Zuma

<< < (53/90) > >>

matija84m:
Dal se zna kakva informacija, pod kojim kutem je kanal :dontknow:

Corector:
Ako remenica previse klopoce moglo bi biti dar mara. Ja sam uspio razvalit novu malossi, iza toga sam vozio polini krace vrijeme pa sam se vratio na serijsku i uspjela je stradati jedna serijska, ssrijska je stradala tako da je na onom zavoju pin produzio ravno poceo si odradjivat linearu :happy3:

Dosta sam toga uspio sahranit na minarelliju. Ajde da izbacim iz glave nabrzaka:
- dosjed radilicr do variomata
- nov topov vario nakon 4500km, bronca se brutalno, al ne obicno, razvalila u jajasti oblik samo odjednom
- multici i klizaci, moras klizace mijenjati vrlo cesto, cini mi se 2000km plafon , sreca bilo polinijevih za 15kn
- kevlar reeovito puko na 5tkm, al to je normno, ali mi je raskinuo nov special u 50km, stavis kevlar opet 5tkm vozis
- razvalio se dosjed primara u poklopcu getribe
- razvalile se 2 pomicne polutke, linearna nova malossi nedugo, i obicna

Kod ovih krsoloma je uvijek bilo isto. Sve se stelalo svako malo i dotjerivalo, sve lijepo uredno i samo ti zvekne u jednoj voznjici, ne vjerujes kak se odjednom ta mehanika razvali.

Dosta je tu i kilometara u igri, brijem oko 50tkm, sve sa 70ccm. S obzirom na km i sretup koji je uvijek morao biti ljut, nije to tako ni lose, makar sam dozivio preporod s piaggiom. Par puta mi je pobjegao rox iz oglasa, inace sam imao neki plan :D

mic:
Pchelo- Da, u pravu si što se tiče krajeva kanala. Išao sam pomicati polutku da vidim dolazi li do otežanog gibanja na krajevima kanala. Osjeti se jako malo razlika dok sa pomiče. Razmišljao da zagladim malo taj prijelazić na krajevima kanala finom turpijom ili finijim brusnim papirom.

Matija- Ne znam koji je kut. Kinezi nisu nešto precizni kod pisanja oglasa. Sve što se može saznati sa Alija je to da je ovo "2 stroke perfomance torque drive Yamaha Jog"  :laughing11:

Correctore- Remenica ne klopoće trenutno, djeluje čak solidno. Vidjeti ćemo kakvo će stanje biti nakon korištenja  ;D.
Tu Malossi remenicu što spominješ sam gledao uzeti ali mi nikako nije bilo svejedno dati 100e samo za pomičnu linearnu polutku pa sam odustao od toga i iz zezancije i znatiželje uzeo ovu sa Alija.
Dosta si pehova imao sa Minom haha ne zvuči zabavno nikako.  Moj setup je dosta pitom te okretaji nikada ne prelaze 9000 tako da stvarno nisam imao nikakvih problema sa mehanikom osim zubića na bolcni od klipa. S obzirom na to koju kilometražu spominješ da si odradio ja se ne brinem ni malo. Toliko kilometara neću napraviti za cijeli svoj životni vijek :icon_biggrin:. Svaka tebi čast na tolikoj odrađenoj kilometraži :notworthy:.

mic:
Nije Zuma ali isto je Yamaha paa....
Nije nešto pre toplo ali izdržljivo je, skoro sam i jaknu morao staviti  :laughing9:
Dan je bio prekrasan pa sam morao malo serijalicu provozati hehe :icon_biggrin:

Zuma ćeka bolje dane tj toplije. Isprobao sam na kratko linearnu polutku sa najmekšom centralnom kojom sam imao tj. originalnom centralnom i mogu reći da se osjeti da ljepše poteže i razvija veće brzine uz lokalne uzbrdice nego prije. Sviđa mi se dosta ta linearna samo mi je žao malo što nisam uspio motoforce polutku naći ali otom potom... :)

Corector:
Kakva je to egzoticna Yamaha? Za ovu ne znam.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju