Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Zuma

<< < (48/90) > >>

mic:
E da, dobra ideja. Mogao bih to napraviti dok se vuna još nije zauljila.
Jesi li probao ikada baš to napraviti na Extri ili sličnom auspuhu? Radi li veliku razliku u glasnoći?

Tomi_ZG:
Radio sam na svom tt-u i još par spuhova,na extri nisam al sam na reversu,dosta je tiše,proširi svaku rupu na fi4mm,prvo omotaj čeličnu žicu za pranje suđa koju razmotaš,pa onda staviš vunu,malo je igra potrefit količinu,jer ne valja ni da je vune premalo,a ni da je jako nabita,tu sam probavao par puta na početku različite količine vune dok nisam potrefio

mic:
Volim tihe auspuhe pogotovo kad je u pitanju neki pitom setup poput mog. Odmah sam razbušio sve rupe i stavio čeličnu i onda običnu staklenu vunu po Tomijevim uputama. Hvala Tomi :icon_thumright: Vunu nisam natrpao pre jako unutra. Ima taman vune da se samo malo treba stisnuti da uđe u prigusivac. Sad me baš zanima koliko će zapravo tiho biti tako da cu prvom prilikom montirati extru hehe.
Evo slike prije i poslije razbušivanja. Hvala bogu pa je svrdlo bilo donekle novo i čak od nekog dobrog brzoreznog čelika pa se nisam toliko izmučio sa bušenjem. U svakom slučaju stupna bušilica bi bila spas za ovaj posao.

SCANIA R500:
... Bit ce sada u lidari onaj neki jaram za montirat busilicu obicnu unutra... Onda mislim funkcionira ko ta stupna ako je to ta na sta mislis... 159kn....

SCANIA R500:
Evo ga       

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju