Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Zuma
mic:
Da da, i ja sam se par puta razmišljao o tome da iskopiram setup sa Lune kad sam vidio kako fino ide... Dreva imam, Extru imam, getribu imam hehe... Fali još par stvari i taman bi se to moglo posložiti :icon_biggrin: Kad god pogledam temu Lune uvijek me vuče složiti sebi tako nešto pa krenem tražiti dijelove i krenem listati po attacku i slično ali brzo se spustim na zemlju kad pogledam u novćanik :laughing9:
Za sada Zuma ostaje kakva je, a onda ću vidjeti u budućnosti hoće li financije dopustiti neko ozbiljnije slaganje :)
Zvonkec-- Elektronski je čok na stock Tk karbu. Barem je tako na Zumi.
zvonkec92:
Najbolja zamjena bi mu bio PHVA 17.5 i to je skroz dovoljno za tvoj setup
mic:
Imam PHVA 17.5 samo što bi trebalo napraviti sljedeće da bi se mogao koristiti na Zumi:
-Treba kupiti čok elektronski
-Treba veća ler dizna jer je unutra 32 dizna. Računam da bi nešto oko 38 trebala :dontknow:
-Unutra je A22 igla tako da bi vjerojatno bilo dobro uzet set igli
-Brtva na čašici je nepostojeća tako da trebam i to kupiti
Kad bi uzeo to sve navedeno još bi morao kupiti sajlu za gas i preraditi sve to jer Zuma trenutno ima dvije sajle za gas na TK karbu (jedna povlači, a druga vraća nazad).
zvonkec92:
Nemoras nikaj dirat u karbu, ja na rallyu vozim isti takav PHVA sa A22 iglom i 32 ler diznom, sve se da nastelat kak treba :) i radi perfektno
mic:
Aha, okej onda. Nisam to znao.
Treba mi onda prethodno nabrojano izuzev ler dizne i igle haha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju