Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Zuma
mic:
Gledam sinoć ovaj novi remen što sam dobio sa variomatom i ispada da je 15,85 - 15,90 mm širine :icon_scratch:. Znam da se govori da bi novi inace trebali biti oko 16,70mm pa mi je to malo čudno.
Kad sam to vidio išao sam izmjeriti Polini remen kojeg sam vozio možda 100km i on je taman oko 16,70-16,75mm širine. Stavio bi ovaj Polini remen ali se sav nešto raspao kad sam ga vozio pa me strah stavljati ga nazad da se ne razleti negdje.
mic:
Evo i neki kratki video Zume u pogonu :)
mic:
Zbog hladnijeg vremena Zuma malo odmara ali se cak nesto i radilo...Potokario sam bolcnu variomata za 1,00 mm i dobio sam odmah bolji start bez prekomjernog i nepotrebnog prevrtavanja kao prije. Ja sam htio potokariti još milimetar jer vidim da bi moglo bez problema s trenutnim remenom...Sacekati cu da uzmem novi remen prvo pa cu vidjeti sto i kako dalje sa bolcnom...Ceka se i linearna polutka sa alija :icon_biggrin:
Danas je palo neko glancanje Zume kao priprema za sutrašnji mini skuter meet u Zadru... Za skuter iz 2003. rekao bi da nije loše :icon_biggrin:
A i vizir je u planu montirati...Treba se malo poigrati sa nosacima da bi stajalo donekle dobro
matija84m:
A bolcnu lako podsajbas i vratis duzinu kolko ti treba :icon_thumright:
Bit ce fora sa vizirom. Od cega je taj? Predpostavljam da nije org, nego pripasivanje.
mic:
Istina, uvijek mogu staviti sajbe i dobiti odgovarajucu duzinu...Vise me muci to sto moram otici opet kod tokara i moliti ga da mi skine jos milimetar i onda jos moram ostaviti lijepu kolicinu novaca za to :hmh:
Vizir ovaj je bio prije na njoj samo je loše stajao...Stajao je pre visoko i potpuno vertikalno sto se meni ne svida. Htio bi napraviti nosace koji bi drzali vizir nize i nagnutije ali o tom potom.
Ne znam od cega je vizir. Pretpostavljam da je neki tvornički dodatak koji se mogao uzeti za zumu. Vizir je kupljen istog dana kad je uzeta Zuma.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju