Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Zuma

<< < (37/90) > >>

matija84m:
Opa, podigao si ljestvicu na jedan zavidni nivo :headbang:
Novi remen bi sigurno dobro dosao za krajnju brzinu.
Kako si sada zadovoljan sa drevo? Pisao si da je atena cak i bolja na tom skuteru ???

Poggiali:
ak ti je remen stanjen, jel si probao podlozit sajbicu iza variomata, prema masini?

zvonkec92:

--- Citat: Poggiali - 27 Rujan, 2020, 11:08:25 ---ak ti je remen stanjen, jel si probao podlozit sajbicu iza variomata, prema masini?

--- Kraj citata ---
Ja sam ju znao metat ispod matice da glumi podlosku, u njegovom slucaju sa 15mm remenom bi trebao skuter ic bolje bez one sajbice koju mina org ima..

mic:
Novi remen bi vjerojatno pomogao, to bih mogao uzeti za sljedeću sezonu samo moram prvo malo istražiti koji bi najbolji bio.
DrEvo mi je sa ovim setupom bio ok, išla je Zuma sasvim pristojno ali osjetio se dosta veliki pad snage u odnosu na Athenu. Ovako po gradu se razlika između dreva i athene nije toliko osjetila. Drevo se malo mučio kad bi došlo do otvorene ceste gdje sam inače putnu brzinu držao na 80gpsa. Veći otklon gasa je tražio drevo i na uzbrdicama bi lagano usporavao. Athena je vraćena nazad, a drevo je u privremenoj mirovini :icon_biggrin:. Sa athenom je skuter uglađeniji, daje osjećaj kao da skuter "lakše" ide. Putna brzina sa malim otklonom gasa je oko 82-83 gpsa i osjeti se da je tu mašina baš zadovoljna. Na uzbrdicama ne usporava, može se preticati čak, ljepše se razvrti kad je u punom gasu, bolje ubrzanje ima i manje troši sa athenom.

Iza variomata nisam dodavao nikakve šajbe. Između one ploče od startera i variomata ima šajba od 1.8mm koja dolazi sa topovim variomatom te je s tom šajbom je remen savršeno poravnat. Između bolcne i venilatora nema šajbe jer remen sjeda do bolcne bez problema.

matija84m:
Znaci atena se bolje pokazala. Pa moguce da je to nesto jaci kit? S obzirom na klip sa jednom karikom to bi bio vec midrace kit. Vjerojatno zato i ide nesto bolje i vise se razvrtava.
Ta atena to je alu kit? Nije gus :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju