Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Zuma
Poggiali:
Nema nis drugo da bi spomenuo... samo sam ispeglao skroz tu rupu, i u kojoj god brzini bio, kad das gas vuce jednako.. i ono super je sto se mozes sa malim gasom vozit bez da upadas u rupu...
mic:
Meni ta rupa nije toliko osjetna sa malojzi žutom oprugom i trenutnim setupom. Možda zbog setupa sa stock auspuhom koji više momenta ima pa može ispeglati tu rupu
Poggiali:
Sigurno da je powerband na serijskom spuhu nesto siri, pa je manje primjetno... al meni je za brda dosta zezalo, jer me zakljuca tipa na 30 i nece da progura.. a ovako kolko moze moze...
mic:
Nisam imao tih problema, meni je ta rupa na malo vecoj brzini od 30 ali nije toliko drasticna kao što mnogi spominju... Kad sam uštelao fino prijenos bila je skoro neprimjetna, vjerojatno ju ne bi nitko ni primjetio da ne razmišlja o tome i da ne gleda u obrtaljku. Čak ni sa suvozačem uzbrdo nije bilo problema nekih i stajanja na 30kmh...Nikada nisam prošao ispod 55-60 na uzbrdicama, bile one velike ili male čak i sa suvozacem...Snage ima, samo krajnje nema :toothy9:
Poggiali:
A dobro, ja pricam za sumu i zagorske brege, tu pjeske tesko ides.. i meni je po gps brzina jer mi sat ne radi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju