Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Zuma

<< < (32/90) > >>

Corector:
Haha, ajde drago mi je sto sam se suzdrzao od teskih rijeci, nisam ocekivao potvrdu u ovom obliku :D
A stas, pocetniku jedino i mozes utrapit takav skart, a takvih je puno...

Otkad me ne prce smraleti za 4kn, postao sam mnogo i extremno srecan covek, a uz to i fin, al mnogo, ne obicno.

PchelaUbica:
Mrale ti kao da si bio na centriranju kod naseg pokojnog dr Ante, produhovnio se covjek 😂

mic:

--- Citat: zvonkec92 - 28 Kolovoz, 2020, 12:06:35 ---Racunaj da ti se nece skuter jednako ponasati sa npr 6g škart rolicama i 6g malossi rolicama, bit ce i neke male razlike u okretajima

--- Kraj citata ---

To sam naučio sa motoforce rolicama...Ako sam dobro zapazio ove škart rolice se ponašaju drugacije hladne i ugrijane valjda zbog kvalitete plastike i omeksavanja plastike. Sad ne znam je li ovo točno i je li uvijek to slučaj kad se usporeduju skart i kvalitetne rolice ali kad sam radio usporedbu okretaja između motoforce i yamaha rolica jednakih težina dobivao sam višlje okretaje sa yamaha rolicama kroz ubrzanje i medu ubraznje sa jednako ugrijanom prijenosima.

--- Citat: tdj595 - 28 Kolovoz, 2020, 12:07:51 ---Technium su smece tesko stavio jedne nisam presao s njima ni 500km i bile su za smece

--- Kraj citata ---

Završna obrada im nije nešto, osim toga ne mogu puno reci jer ih nisam vozio mnogo. Primjetio sam jedino to da su se izlizale dosta s obzirom na to da sam ih vozio mozda 5km.

Ne bi ih nikada ostavio u variomatu, uzeo sam ih samo da vidim koja bi mi gramaza valjala. Odmah mi je bilo jasno kakva je kvaliteta u pitanju kada sam morao skinuti ostatke od odljevka plastike i kada sam vidio da se ne krecu baš slobodno kroz variomat. Jasno mi je sada zašto je firma od koje sam uzeo tecnium rolice izbjegavala odgovor na moje pitanje "Koje su marke rolice?".  :toothy12:

Poggiali:
zvonkec, kaj nisu one polutke koji si mi prodal sa ditecha bile?

zvonkec92:
jok, mislim da je ono sa tgb-a... Ti istocnjaci dosta cesto imaju zanimljive partse a nama dosta nepoznati

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju