Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Zuma

<< < (31/90) > >>

mic:
Sto se tice polutki nasao sam od baotiana polutke na koje sam mislio staviti MF linearnu polutku. Svidjela mi baotian polutka jer se spominje da se više širi i dopušta vecu izlaznost remena. Nisam to još isprobao, glupo mi je narucivati samo polutku sa SA pa ce taj apgrejd malo sacekati.

--- Citat: Corector - 28 Kolovoz, 2020, 09:49:30 ---Jel ti te Tecnium rolice stanu u variomat? Vole strugati jer su neprecizno napravljene haha

--- Kraj citata ---

Eee da to sam odmah primjetio da šuljaju u variomatu, kao da su malo šire nego što bi trebale biti. RMS rolice što sam sada uzeo cak bolje stoje u variomatu. Sad ne znam jel moguce da je rms bolji od tecniuma ili je to sve isti rang.

PchelaUbica:
Rms ti je premija naspram tog teknijuma, rolice kostaju 20kuna  :toothy3: sta ocekivat, rastope se nakon 1000km

mic:
E to nisam znao, za ove tecnium sam prvi put cuo kad su mi stigle. Još su me koštale više od rmsa. Rms 50kn, tecnium 60kn.
Ne planiram voziti ni jedne na duže, ovo sam uzimao samo za štelu. Volio bi ubaciti neke kvalitetnije kad pogodim gramazu.

zvonkec92:
Racunaj da ti se nece skuter jednako ponasati sa npr 6g škart rolicama i 6g malossi rolicama, bit ce i neke male razlike u okretajima

tdj595:
Technium su smece tesko stavio jedne nisam presao s njima ni 500km i bile su za smece

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju