Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Zuma

<< < (29/90) > >>

Poggiali:
ljepse ubrzanje sam imao, a mozda i krajnju za cca km.... znam samo da je bando mrvicu duzi od mitsuboshija, makar se vode pod iste dimenzije...

mic:
Znaci u dužini je stvar...A iste su širine bili novi?

Na remenu kojeg sam ja dobio sa topovim variomatom nema nikakvog brendiranja kao što je kod tebe bilo tako da ne znam koje je marke. Jedino što sam primjetio da je uži od 16.7mm, izmjerio sam da je 16.2mm ako se dobro sjećam.

Poggiali:
sirina je bila ista... i meni je pisalo top, dok se nakon 2 voznje nije ogulilo  ;D pa sam jos to sranje od naljepnice morao cistiti po prijenosu

mic:
Dr Evo se vozio jedno vrijeme na stock prijenosu dok sam čekao rolice za topov variomat.
Dobivena je sljedeća krajnja sa cijelim stock prijenosom osim centralne (žute malojzi).
Remen yamahin na 16,00mm.

Stigle mi tecnium 7.5 i 8g rolice i tada sam bio poprilicno siguran da cu ustelati prijenos sa novim topovim variomatom ali naravno ne može sve poci za rukom-->ukratko pre lagane rolice. 
Nije mi se placala postarina za nove rolice pa sam naručio u ineja 9.5g rolice. Imali su samo rms na stanju pa sam uzeo čisto za probu, cijena je bila 54kn.
free photo uploading websites

Montažom topovog variomata sa 9.5g rolicama skuter napokon postaje vozljiv. Prevrtava i dalje malo, pogotovo u startu ali može se voziti. Remen je ostao yamahin (16,00mm) i centralna također malojzi žuta. Isprobana je i bijela opruga ali s njom je pre osjetna rupa u ubrzanju na nekih cca 50kmh. Za sada su karb i auspuh stock. Sa navedenim setupom postignuta je malo veća krajnja i dosta bolje ubrzanje od 0-60. Mislim da bi mi dobro došle 10g rolice, razmišljam se da bi mozda smanjile prevrtavanje u startu.

E i da se zahvalim poggialiu na dijeljenju iskustva.
P.S. Mjerenja brzine su na istoj cesti u skoro istim uvjetima odrađene u ful ušiljenom (sagnutom) moodeu.

Poggiali:
Ako ti je remen tanak trazit ce teze rolice, probaj taj topov sto si dobio... ja sam razne kombinacije radio al 9.5 je mislim taman...
rupa je druga stvar, il ces nastelat da ide dobro prije ili poslije, nemozes mininu polutku krstit  ;D
ako ikako mozes nabavi morini suzuki polutku ili nesto od peugeota, al to nisam probao, Zvonkec mi je nesto pricao da neka verzija peugeota ima linearne polutke i da su slicne kao gy6 kinezi sto imaju, ako je gy6 dobra kupovina onda mozes i sa shopa nekog narucit mislim da nije cak ni skupo...

e da, na morini suzuki kombinaciji, treba podlozit zvono sajbicama, jer se ne vrti, to je jedini mod koji sam radio u odnosu na minu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju