Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Zuma

<< < (27/90) > >>

Poggiali:
Odlican mi je taj skuter, steta sta ih nije bilo kod nas...

Ja imam taj vario i zadovoljan sam, a sto se tice rupa u ubrzanju, probao sam valjda sve zive federe, i na kraju sa suzuki morini polutkom rijesio sve probleme  ;D
Preporucio bi ti getribu od LC minarelija, taman je malo duza pa se ljepse vozit ak je otvorenija cesta, a ne patis na brdima...

Za rezu uzmi u obzir da ak nemas vezu na tehnickom da bi te mogli tlacit za buku, ja je svaki put skidam i stavljam serijski spuh, al naravno tu je i promjena dizne, rolica, centralnog, federakvacila i tak, vec mi je malo prek glave :/

Vidim da vas puno pita za drevo karike koja je gore koja dole, a svaki kit ima knjizicu u kojoj pise :P  ;D

mic:

--- Citat: zvonkec92 - 14 Kolovoz, 2020, 00:54:59 ---Ja ti sad na reliju imam Polini rucni cok na sajlicu i pricvrscen je sastrane pod seraf od dekla i to mi je bas oke

--- Kraj citata ---
To je svakako prva i jedina opcija ako ne nađem sa el. čokom karb. Bilo bi mi draže da je el čok.

--- Citat: Poggiali - 14 Kolovoz, 2020, 01:40:42 ---Odlican mi je taj skuter, steta sta ih nije bilo kod nas...

Ja imam taj vario i zadovoljan sam, a sto se tice rupa u ubrzanju, probao sam valjda sve zive federe, i na kraju sa suzuki morini polutkom rijesio sve probleme  ;D
Preporucio bi ti getribu od LC minarelija, taman je malo duza pa se ljepse vozit ak je otvorenija cesta, a ne patis na brdima...

Za rezu uzmi u obzir da ak nemas vezu na tehnickom da bi te mogli tlacit za buku, ja je svaki put skidam i stavljam serijski spuh, al naravno tu je i promjena dizne, rolica, centralnog, federakvacila i tak, vec mi je malo prek glave :/

Vidim da vas puno pita za drevo karike koja je gore koja dole, a svaki kit ima knjizicu u kojoj pise :P  ;D

--- Kraj citata ---

Getribu dužu imam, stavljena je još kad je skuter bio nov kad se stavljao kit.
Sto se tice rezonke vjerojatno neće pustiti na tehničkom, tako da ce se trebati stavljati original auspuh.
Sa dr evom nisam dobio knjizicu u kojoj piše koja karika ide gore, baš sam gledao po pakiranju. Dobio sam samo komadić papira što izgleda kao neka vizitka i to je to. Zato sam i pitao koja karika ide gore.
Inače sam sa athenom dobio više knjizica i super uputstva.

mic:
Neki update sto se tice zume:
-Dr evo je razrađen, pustio sam ga da odradi prvo pola rezervara na leru. Nakon toga se malo vozilo laganini po selu i sve radi dobro, smjesa je okej, kompresija osjetno jača kad se stisne kurbla nego što je bila sa athenom.

-Top performance variomat je montiran, sve lijepo paše što mi je drago. Bilo je malo straha da neće odgovarati variomat. Remen stoji skroz do bolcne, nazad je skroz na vrhu polutki. Stoji bolje nego što je ikada stajalo sa original variomatom.

Variomat je došao sa 7g rolicama, one su bile pre lagane te je samo vrtio uprazno. Probao sam staviti najmekšu centralnu što sam imao (originalnu) i bilo je malo bolje ali ništa opet. Mislio sam da ću riješiti problem težim rolicama koje su mi taman jutros došle. Probao sam sa 7.5 i 8g ali nisam puno postigao s tim. Vrti dosta okretaja ali ne ubrzava kao što bi trebalo, ubiti vrti uprazno haha. Sad ispada da trebaju još teže rolice :icon_scratch:
Uzeo još i za stupanj hladniju svjećicu (bpr8hs) jer sam vidio da se to preporuča prilikom ugradnje kita.

Poggiali:
A ko zna, malo im je fus pakiranje, meni je skoro kit izaso iz stiropora dok je stigo... nevermind, ak bude trebalo, ima topova stranica sve manuale, imas i koju svecku preporucaju i tak neke tipove...

ps. kolko si visok? cisto me zanima radi mjesta... na roxu mi je muka isusova se vozit.. imam 183...

mic:
Ista stvar i kod mene, cilindar poglođao sav stiropor od pakiranja.
Nisam ni pomislio da pogledam na topovoj stranici, sad znam gdje ima info :icon_thumright:
Više me muči štelanje prijenosa trenutno, tj problem naveden u prijašnjem postu.
Visok sam isto tako oko 183 i nije mi bas ugodno na skuteru ovom. Sic je dugacak i može komotno dvoje  sjesti samo meni ne odgovara jer ima ovaj neki prijelaz točno tamo gdje mi je udobno. Uvijek kližem prema naprijed na sjedalu tako da i nije neka sreća barem meni. Ćale ima 178, nikad se ne žali na udobnost. Većinom ga hvali kako je udoban.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju