Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Zuma
matija84m:
Pa dal ima kakvih variomata u ponudi za tu masinu?
Kazes da je kao minareli?
Ako ima za kupit bolji variomat sigurno bi dobio nesto brzine oko 10 km/h
mic:
Koliko kužim pašu variomati sa klasičnog minarellia kao što bude na aeroxu, neosu itd.
Radilica je 13mm kao i na aeroxu jedino sad što me može zezati je dužina radilice ali nadam se da odgovara. Stiže mi variomat uskoro pa ću probati ;D
challenbeen:
--- Citat: mic - 10 Kolovoz, 2020, 17:52:48 ---Koliko kužim pašu variomati sa klasičnog minarellia kao što bude na aeroxu, neosu itd.
Radilica je 13mm kao i na aeroxu jedino sad što me može zezati je dužina radilice ali nadam se da odgovara. Stiže mi variomat uskoro pa ću probati ;D
--- Kraj citata ---
Paše ti i radilica, i variomat i sve kompletno sa Aeroxa ili Malagutia F15 -> Minarelli duga verzija no ne znam jel horizontal / vertikal
Najbolji variomat za Minarelli ti je Polini hi-speed ;)
mic:
Ovo je yamahina malo prerađena verzija minarelli horizontala ac. Blok je malo jači od mine kao što ima na neosu, doboš je veća, općenito djeluje na oko malo uvecano naspram klasičnog minarellia. Razlikuje se također u obliku unutar bloka tj. oblik bloka je malo prerađen kako bi se poboljsao protok smjese do prelivnih kanala. Za sada vidim da na ovu 4WX masinu pašu cilindri, auspusi, remeni i usisne lamelice sa standardnog minarellia.
Vidit cu uskoro odgovara li i variomat.
mic:
Služila je yamahica 17 godina bez kvarova, nakupilo se nešto i kilometraže pa je došlo vrijeme da joj se odužim sa svježim dijelovima.
Dr evo je toliko hvaljen na forumu, svako malo nađem riječi pohvale pa rekoh idem i ja vidjeti hoće li i mene tako služiti.
Athena će odmoriti malo, hvala bogu pa ima uvijek minarellia u garaži za nabaciti kit :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju